Word zelf een SuperNils … en help anderen.

Vzw SuperNils en jeugdpijler Nils for Life steunen?

Een supergoed idee!

5 mogelijkheden >>> 

1° Lidmaatschap …

Het zou fijn zijn, mochten we je als lid kunnen verwelkomen in onze organisatie (SuperNils + Nils for Life). Je kan effectief lid (35 euro) worden of steunend lid (15 euro). Je betaalt telkens voor één kalenderjaar, maar hopelijk verleng je je lidmaatschap jaarlijks. Leden zijn belangrijk voor een organisatie zoals vzw SuperNils. Ze maken een vereniging aantrekkelijk voor media en sponsors. Hoe meer leden, hoe aanlokkelijker de organisatie. Lidmaatschap is natuurlijk combineerbaar met nog één van de andere sponsormogelijkheden. Bovendien worden de lidgelden ook gebruikt om materialen aan te kopen voor de goodiebags of om de SuperNilsdag in het ziekenhuis te organiseren (doelstellingen 1 en 2 = realisatie ideeën van Nils).

Effectief lid worden                                       Steunend lid worden

Klik op de prent hieronder                          Klik op de prent hieronder

€ 35,00                                                               € 15,00

Gerelateerde afbeelding                                              

2° Financiële sponsoring …

Een activiteit georganiseerd en een mooi budget verdiend, dat je nu wil storten aan vzw SuperNils – Nils for Life? Heb je je spaarvarkentje leeg gemaakt en wil je ons een donatie geven? Of wil je een sponsorbedrag vanuit jouw bedrijf storten op onze rekening? Dat kan door te klikken op onderstaande figuur.

Zo’n financiële sponsoring helpt onze organisatie weer bij het realiseren van doelstellingen 1 en 2, net zoals bij de lidgelden, maar ook doelstelling 3 wordt hier deels gerealiseerd (onderzoek). Een deel van het geld zal immers ook doorgestort worden naar de universiteitsfondsen, voor verder onderzoek naar de behandeling van leukemie. Op die manier ondersteunen we ook dezelfde projecten als Stichting Me to You.

3° Materiële sponsoring …

Wil je materialen voor de goodiebags schenken? Wil je materiaal schenken dat we kunnen gebruiken tijdens onze activiteiten? Heb je gadgets die we mogen verkopen ten voordele van onze organisatie?

Klik dan op onderstaande link en vul het formulier helemaal in. Zo kunnen we verder met jou afspreken, om de materialen op te halen of te laten leveren.

SuperNils en Nils for Life danken jullie alvast!!

4° Onderwijs …

Sta je zelf voor de klas? Ben je opvoeder? Heb je een diploma orthopedagogie? Dan kan je onze onderwijspagina (doelstelling 4) mee vulling geven. Heb je kindvriendelijke teksten waarmee je kanker bespreekbaar kan maken, maakte je oefeningen om kanker meer begrijpbaar te maken voor je klasgroep, ken je belangrijke partners, heb je filmpjes, maakte je oefeningen rond de inhoud van onze website… geef ze dan zeker door via de onderstaande link (tekening).

Na een verplichte kwaliteitscontrole (uitgevoerd door deskundigen) zal jouw materiaal op de onderwijspagina worden geplaatst en kunnen vele collega’s er dankbaar gebruik van maken. Uiteraard zal jouw naam vermeld worden, als auteur van de materialen.

1394total visits,2visits today