Ik word steunend lid van vzw SuperNils

Als steunend lid betaal je € 15,00 aan onze vereniging.

Uiteraard ben je ook heel belangrijk voor de vzw. Jullie bijdrage zorgt er immers voor dat we kinderen en volwassenen met leukemie een beetje gelukkiger kunnen maken, door hen goodie-bags te geven met allerlei leuke gadgets en door activiteiten voor hen te organiseren, steeds rekening houdend met de noodzakelijke verzorging en bescherming. Hoe meer steunende leden, hoe meer budget om dit alles te realiseren en hoe aantrekkelijker onze organisatie wordt voor media en sponsors.

Als steunend lid ben je uiteraard ook welkom op onze events. Via de website blijf je op de hoogte van alles wat we organiseren en realiseren. Je bent zeker ook welkom op de algemene vergadering,  maar je hebt geen stemrecht.

Steunende leden dragen eveneens onze waarden uit. Ze brengen onze vereniging positief in beeld.

Ben je overtuigd van je keuze?

Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, zodat we je gegevens kunnen opnemen in de ledenlijsten van de organisatie. Die informatie wordt door ons alleen maar gebruikt om je te informeren over onze activiteiten. De gegevens worden nooit zonder toestemming doorgegeven aan anderen. Je krijgt ook een tekst te zien in verband met de privacy-wet (GDPR), waardoor je weet dat je gegevens beschermd zijn.

Vzw SuperNils bedankt je alvast voor je bijdrage.

Steunend lid worden van de SuperNils Family
In functie van de huidige wet op de privacy en het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, moet je akkoord gaan met deze nota. Het is belangrijk dat je weet dat we jouw bovenstaande gegevens zullen opnemen in onze ledenlijsten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het lidmaatschap op te volgen en je te informeren over de activiteiten, acties en mogelijke resultaten van vzw SuperNils. De gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt, zonder jouw voorafgaandelijke toestemming. Jaarlijks zullen we de opgeslagen persoonsgegevens aan jou voorleggen, zodat je deze kan nakijken op correctheid en volledigheid en eventueel, kosteloos, kan laten aanpassen. Je mag de informatie steeds opvragen bij ons secretariaat en je kan altijd vragen om de info niet meer te gebruiken voor onze doeleinden. Ben je akkoord, KLIK DAN OP DE FIGUUR A.U.B.
Visits: 251