Word sponsor van vzw SuperNils-Nils for Life

 

Sponsors zijn erg belangrijk voor een vereniging. Of het nu om kleine of grote bedragen gaat … elke euro is nodig om de doelstellingen van  de vereniging te realiseren.

Vzw SuperNils is dan ook op zoek naar kleine en grote bedrijven en particulieren die onze vereniging willen ondersteunen.

Dat kan via het doneren van geld, dat bijvoorbeeld verzameld werd via georganiseerde activiteiten. Met de centen kunnen we dan materialen aankopen, die we in de goodie-bags kunnen stoppen. Het gaat dan over leuke gadgets, speelgoed, knuffels, petten, kussens, leesboeken, strips, films, enz.

Allemaal zaken die het leven van onze zieke medemens wat aangenamer kunnen maken.

Onze vzw kan aan bedrijven een factuur bezorgen, die ze bij de boekhouding kunnen voegen. Jammer genoeg kunnen we via deze weg geen fiscale attesten uitreiken aan particulieren.

Sponsors krijgen uiteraard ook een VIP-behandeling tijdens onze events. We zullen hen altijd op een aangename wijze ontvangen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Wil je sponsoren, vul dan a.u.b. het onderstaande formulier volledig in, zodat we je gegevens kunnen opnemen in de bestanden van onze organisatie. Die informatie wordt door ons alleen maar gebruikt om je te informeren over onze events en vergaderingen. De gegevens  worden nooit doorgegeven aan anderen, zonder voorafgaandelijke toestemming. Je krijgt ook een tekst te zien in verband met de privacy-wet (GDPR), waardoor je weet dat je gegevens beschermd zijn.

Vzw SuperNils-Nils for Life bedankt je alvast voor je bijdrage.

 

Ik ben sponsor
In functie van de huidige wet op de privacy en het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, moet je akkoord gaan met deze nota. Het is belangrijk dat je weet dat we jouw bovenstaande gegevens zullen opnemen in onze ledenlijsten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het lidmaatschap op te volgen en je te informeren over de activiteiten, acties en mogelijke resultaten van vzw SuperNils. De gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt, zonder jouw voorafgaandelijke toestemming. Jaarlijks zullen we de opgeslagen persoonsgegevens aan jou voorleggen, zodat je deze kan nakijken op correctheid en volledigheid en eventueel, kosteloos, kan laten aanpassen. Je mag de informatie steeds opvragen bij ons secretariaat en je kan altijd vragen om de info niet meer te gebruiken voor onze doeleinden. Ben je akkoord, KLIK DAN OP DE FIGUUR A.U.B.
Visits: 249