Ik word effectief lid van vzw SuperNils

Gerelateerde afbeeldingWaarom word je effectief lid van vzw SuperNils? Waarom betaal je € 35,00 lidgeld?

Effectieve leden vergroten de draagkracht van onze vereniging. Bovendien hebben ze stemrecht tijdens onze algemene vergadering (1 keer per jaar) en mogen ze mee nadenken over het algemene beleid en de activiteiten die we organiseren. Ze krijgen ook rechtstreeks inzage in de realisaties van onze organisatie en het wetenschappelijk onderzoek.

Effectieve leden ontvangen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering een klein geschenk van onze vereniging en tijdens events krijgen ze een VIP-behandeling en korting op de toegangsprijs.

Effectieve leden maken deel uit van de grote “SuperNils-familie” en dragen onze waarden mee uit. Kortom … ze zijn erg belangrijk voor vzw SuperNils-Nils for Life.

Ben je overtuigd van je keuze?

Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in, zodat we je gegevens kunnen opnemen in de ledenlijsten van de organisatie. Die informatie wordt door ons alleen maar gebruikt om je te informeren over onze activiteiten en vergaderingen. De gegevens worden nooit zonder toestemming doorgegeven aan anderen. Je krijgt ook een tekst te zien in verband met de privacy-wet (GDPR), waardoor je weet dat je gegevens beschermd zijn.

Vzw SuperNils bedankt je alvast voor je bijdrage.

Effectief lid worden van de SuperNils Family
In functie van de huidige wet op de privacy en het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, moet je akkoord gaan met deze nota. Het is belangrijk dat je weet dat we jouw bovenstaande gegevens zullen opnemen in onze ledenlijsten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het lidmaatschap op te volgen en je te informeren over de activiteiten, acties en mogelijke resultaten van vzw SuperNils. De gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt, zonder jouw voorafgaandelijke toestemming. Jaarlijks zullen we de opgeslagen persoonsgegevens aan jou voorleggen, zodat je deze kan nakijken op correctheid en volledigheid en eventueel, kosteloos, kan laten aanpassen. Je mag de informatie steeds opvragen bij ons secretariaat en je kan altijd vragen om de info niet meer te gebruiken voor onze doeleinden. Ben je akkoord, KLIK DAN OP DE FIGUUR A.U.B.
Visits: 254