Winterhappening Temse 2019

De winterhappening in Temse werd weer een groot succes. Gedurende twee dagen, op 14 en 15 december 2019, kwamen veel bezoekers, jong en oud, afgezakt naar het kerkplein in Temse. De vele kraampjes zorgden voor heerlijke spijzen en lekkere drankjes.

Onze vrijwilligers verkochten heerlijke snoepjes, marsepeinen SuperNilsjes en hartjes, warme pompoensoep, overheerlijke thee, koekjes en een typische Kempische drank, de Boterjaan (soort jenever). Toen de jeugd deze lekkere groene borrel leerde kennen, gingen de glaasjes vlot over de toog.

De winterhappening werd opgeluisterd door plaatselijke bandjes en DJ’s, maar ook de overbekende Sergio was van de partij. Hij zette het plein in vuur en vlam.

De opbrengst van deze winterhappening is uiteraard voor vzw SuperNils. Ze wordt georganiseerd in het teken van de Warmste Week van Studio Brussel.

Sergio is in the house!

Op zondag kwam Juliette Poulette naar Temse om kippen met appelmoes te verkopen voor het goede doel, SuperNils. Het was een komen en gaan aan het mooie kraam van Liese. We werden er hartelijk ontvangen. Ook door Peter van de Veire (Radio MNM), die Liese kwam helpen om kippen te verkopen voor het goede doel.

Onze vrijwillige vrouwelijke helpers gingen maar al te graag op de foto met Peter Van de Veire.

Visits: 361