SuperNilsdag in UZ Antwerpen

Wat een warm welkom was het weer op de kinderafdeling van het UZ Antwerpen. Nog niet geparkeerd of daar stonden Lotte Marnef, Aline Michiels en vrijwilligster Maria al klaar om mee uit te laden. Super enthousiast en benieuwd naar wat er in de grote zakken zit dit jaar.

Door de covid-maatregelen was onze delegatie ook hier beperkt tot drie mensen: Sabine Pauwaert van LuKiArt vzw, Leona Koninckx en Robert Scheltjens van vzw SuperNils. De mascotte mocht mee, maar in een light versie. Dat wil zeggen zonder levend mannetje erin :). Voor de kinderen betekende dit toch al een meerwaarde, want even op de foto met SuperNils, daar zeiden ze geen “neen” tegen.

Maar Aline kon zich niet houden … die verdween op een bepaald ogenblik toch onder het grote hoofd en de stoere schouders van onze mascotte. En zo liep ze, samen met Lotte, toch even langs de kamers van de jonge patiëntjes. Mooi toch!

Hieronder geven we graag nog een kleine impressie van de geschenken en de blije snoetjes van de kinderen. En ook hier waren de ouders weer super-enthousiast en gecharmeerd door ons initiatief. Voor herhaling vatbaar dus! Op naar 2022!!

Visits: 167