SUPERNILSDAG 2022 …

Vanaf nu een beetje groter, een beetje anders …

Door de samenwerking met Lymfklierkankervereniging Vlaanderen en LuKiArt vzw kunnen we nog meer kinderen gelukkig maken. Vanaf nu delen we goodiebags uit in drie ziekenhuizen met een kinderafdeling: UZ Gent, UZ Antwerpen en UZ Leuven (nieuw vanaf dit jaar).

Om het voor ons allemaal wat haalbaar te houden, spreiden we de verdeling over verschillende dagen, steeds in overleg met de betrokken ziekenhuizen.

UZ Antwerpen was als eerste aan de beurt. Op donderdag 25 augustus 2022 trokken SuperNils en LuKiArt naar de kinderafdeling, waar ze werden verwelkomd door Aline en Juliette, de twee opvoedsters van deze afdeling. We mochten zelf naar de kamers gaan om onze pakketten uit te delen. En daar zagen we de blije gezichten, van zowel de kinderen als de aanwezige ouders. Daarvoor doen we dit!

UZ Gent kwam op 27 september aan de beurt. We werden er warm ontvangen door enkele pedagogische medewerkers van de afdeling onco-hematologie. En ook hier konden we onze pakketten weer zelf uitdelen aan de aanwezige patiëntjes. Zo konden we mee genieten van de stralende snoetjes. Opdracht dus geslaagd … weer heel wat kinderen een blije dag bezorgd en een stevig hart onder de riem kunnen steken. Sabine van LuKiArt vzw was mee aanwezig, om wat meer uitleg te geven bij het “Kunstelpakketje” dat ontwikkeld werd voor onze samenwerking.

Hieronder een kleine impressie van deze mooie dag. Om privacy-redenen zijn er geen kinderen te zien op de foto’s. Maar we verzekeren jullie dat ze super blij waren met hun Clickx, Lego, Kunstelpakket en andere leuke attributen.

Voor UZ Leuven worden de juiste afspraken nog gemaakt.

Visits: 47