SuperNilsdag 2021 … terug een beetje normaal …

Op donderdag 4 november 2021 en op dinsdag 16 november 2021 was het weer zover … SuperNilsdag op de kinderafdelingen hematologie/oncologie van respectievelijk het UZ Gent en het UZ Antwerpen.

Voor de eerste keer een samenwerking met LuKiArt vzw uit Sint-Martens-Latem. Samen met hen en met onze sponsors zorgden we weer voor goed gevulde goodiebags voor de zieke kinderen/jongeren op deze afdelingen. Dit tot grote vreugde van de patiëntjes en hun familie.

Wat doet het altijd weer deugd om die gelukkige gezichten te zien. Even de miserie vergeten, even gewoon genieten. Dat realiseren was de grote droom van onze Nils, een droom die telkens weer uitkomt!

Omdat Covid nog steeds niet verdwenen is uit ons leven, moesten we enkele regels in acht nemen. Maximum 3 mensen aanwezig, geen mascotte op de afdeling. Dat is uiteraard jammer, maar het maakte het feest voor de kinderen niet minder leuk!

Dit jaar werden de goodiebags o.a. gevuld met: Lego, Clickx, voorleesboek, vriendenboekje, stylo, powerbank, pet, sporttas en een doosje van LuKiArt vzw, waarmee een talisman kon geknutseld worden. Elk pakket werd aangepast aan de leeftijd van het kind en het geslacht. Zo kreeg iedereen een pakket op maat.

Zonder onze sponsors kunnen we dit niet blijven realiseren! Daarom een dikke dankjewel aan Vleemo, Brebuild, Lego en Klavertjevier Kalmthout.

Hieronder een kleine impressie van deze SuperNilsdag, in een fotogalerij. Veel kijkplezier!

Visits: 241