SuperNilsdag 2020

SuperNilsdag 2019 was een groot succes. Dat geven de bovenstaande beelden ook duidelijk aan. Vzw SuperNils kon de kinderen van de afdeling hematologie van het UZ Gent blij maken met leuke geschenken en gadgets. Bovenop dat alles kregen ze nog bezoek van niemand minder dan Gunther Levi.

Vzw SuperNils had het plan om dit in 2020 nog beter te doen! We breidden alvast onze doelgroep uit met de kinderen van de afdeling hematologie van het UZ Antwerpen. Meer kinderen = meer gelukkige gezichtjes!

Maar dan kwam Covid-19. Een bezoek aan de afdeling, met onze mascotte en iemand van de ambassadeurs (Gunther Levi en Liv Van Aelst) is daardoor uitgesloten. We moeten ons aan de opgelegde veiligheidsmaatregelen houden.

Een alternatieve SuperNilsdag dringt zich op. En dankzij mooie tips van UZ-medewerkers, Sabine De Wael (Gent) en Ann Verbeeck (Antwerpen), slaagt onze vzw erin om de leukemie-patiëntjes ook in 2020 een onvergetelijke dag te bezorgen.

Link naar de film van SuperNilsdag 2020

SuperNilsdag 2020 – the movie

Zo is er een leuk filmpje dat kan getoond worden aan de kinderen. De hoofdrol wordt gespeeld door onze mascotte, maar ook Gunther Levi en Liv Van Aelst (onze twee ambassadeurs) doen actief mee. Op die manier komen de kinderen te weten wie die dikke vriend is, die hen die mooie geschenken cadeau doet.

Verder krijgen de afdelingen een feestkoffer, gevuld met vlaggetjes, feesthoedjes, mooie kinderchampagneglazen, gekleurde rietjes en parasolletjes, … Hiermee kunnen de betrokken afdelingen de kinderen een leuk en veilig feestje bezorgen. Uiteraard zullen de goodiebags, boordevol speelgoed en gadgets, deze dag weer helemaal top maken.

Binnenkort meer over het resultaat, aan de hand van enkele sfeerfoto’s, op onze website.

Visits: 121