SuperNilsdag 2020 Covid-proof

SuperNilsdag 2019 in UZ Gent … samen met Gunther Levi.

In 2019 ging onze eerste SuperNilsdag door in het UZ Gent. Samen met onze ambassadeur, Gunther Levi, trokken we naar het kinderziekenhuis en bezochten we de leukemie-patiëntjes van de afdeling hematologie. We konden de kinderen overladen met mooie geschenken en gadgets. En SuperNils en Gunther toverden bij de meesten een mooie glimlach op het gezicht.

Ook in 2020 stond zo’n feestelijke dag op ons programma. We gingen nu zelfs op bezoek gaan bij de kinderafdelingen van twee universitaire ziekenhuizen, namelijk UZ Gent en UZ Antwerpen. Iedereen keek er geweldig naar uit, maar … … toen kwam Covid-19 in ons leven!

Om de veiligheid van iedereen te bewaken, zowel van patiënten als personeel, ouders en medewerkers van vzw SuperNils, kunnen we in 2020 NIET naar het ziekenhuis komen met onze mascotte en onze ambassadeurs. Dat vinden we enorm jammer!

Maar SuperNilsdag zomaar laten passeren, dat konden we ook niet! Daarom hebben we, in samenspraak met de ziekenhuizen, beslist om een covid-veilige SuperNilsdag te organiseren. Vzw SuperNils levert alle materialen om er een geweldige dag van te maken. We voorzien, naast leuke feestartikelen, weer prachtige geschenken voor groot en klein. En de afdelingen gaan er zelf mee aan de slag, op een moment dat het voor hen past en op een dag dat er voldoende mensen aanwezig zijn om te helpen. En vooral … ze organiseren dit feest op een super-veilige manier. Vzw SuperNils zal enkele foto’s ontvangen, zodat ze er zelf toch ook een beetje kunnen bij zijn en vooral de blije snoeten van de kinderen kunnen zien.

Alles start met een SuperNils-filmpje: SuperNilsdag … the movie ! Via deze link ga je erheen …

De film zal bekeken worden in de ziekenhuizen om SuperNilsdag 2020 officieel van start te laten gaan.

GENIET ERVAN !!

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer gewoon aanwezig zijn, zodat we samen met onze mascotte het feest kunnen aftrappen.

Visits: 334