SuperNils’ warme herfst 2020

SuperNils weet van aanpakken!

De mensen van de Warmste Week hebben beslist om in 2020 een andere weg in te slaan … De weg van de vrijwilliger.

Vzw SuperNils staat volledig achter deze nieuwe gedachte. Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor een organisatie, zonder hen worden vele acties en activiteiten gewoon onmogelijk. Vele vzw’s worden gedragen door vrijwilligers. Zo ook vzw SuperNils. De mensen van de raad van bestuur nemen deze taak vrijwillig op, naast hun oorspronkelijke baan. Ze zorgen ervoor dat de doelstellingen worden gerealiseerd, dat de administratie perfect in orde is, dat de leden op de hoogte blijven van de plannen, dat de website up to date blijft, enz. Vanuit de effectieve en steunende leden komen mensen ons helpen als we een standje hebben op een beurs of jaarmarkt. Dit zijn allemaal schitterende initiatieven, die we alleen maar kunnen blijven toejuichen.

Door onze specifieke doelstellingen, kunnen we echter niet zomaar vrijwilligers inschakelen in de algemene werking. We kunnen geen mensen uitsturen naar ziekenhuizen om patiënten te gaan ondersteunen, met hen te praten of een spel te spelen. Wij moeten rekening houden met strenge veiligheidsnormen (hygiëne, gevaar voor besmetting, …), die nu, ten tijde van Covid-19 nog strenger zijn geworden. Daarom zijn we gaan nadenken over een andere manier om vrijwilligers in te schakelen en tegelijkertijd onze doelstellingen te realiseren.

We doen dit deels via de Warmste Week 2020 (klik hier om verder te lezen), maar deels ook via een eigen opgezette actie, namelijk “SuperNils’ warme herfst 2020” (klik hier voor meer info).

Voor onze onderwijsdoelstelling willen we projecten indienen via diverse kanalen, zoals Roparun, BNP Paribas Fortis, Rotary, … Belangstelling voor wat we willen realiseren? Klik hier.

En natuurlijk blijven grote sponsors enorm belangrijk voor ons. Bedrijven, groot en klein, kunnen geld doneren via rekening BE15 0018 5500 1930 op naam van vzw SuperNils. Maar ook schenking van nieuwe materialen (nieuw, omdat we weer de hygiëne en veiligheid moeten bewaken) is en blijft welkom. Meer informatie hierover vind je via deze link.

102total visits,1visits today