SuperNils’ warme herfst – acties voor een warme organisatie

Nu de Warmste Week gekozen heeft voor de weg van de vrijwilligers en niet meer voor het inzamelen van noodzakelijke centjes, moeten we als vzw zelf op zoek naar mogelijke acties die de kas kunnen spijzen. Een organisatie die grote doelstellingen wil realiseren, heeft immers financiële middelen nodig om dit te kunnen doen.

ALLEEN KUNNEN WE DIT NIET! Daarvoor hebben we jullie nodig!

SuperNils start daarom met de warme herfst. Een actie die loopt van 21 september 2020 tot 21 december 2020. Tijdens deze periode roepen we jullie op om zelf allerlei acties te organiseren, die een beetje, veel of zeer veel centjes kunnen opleveren. De opbrengst van jullie activiteit(en) mag rechtstreeks doorgestort worden op het rekeningnummer van vzw SuperNils: BE15 0018 5500 1930.

De creatievelingen onder jullie zullen snel een leuke actie vinden, waarmee ze geld voor SuperNils kunnen inzamelen. Voor de minder creatieven onder ons, geven we hieronder graag enkele tips mee. LET WEL: organiseer alles CORONA-SAFE! Denk aan de afstandsregel, het dragen van mondmaskers, het beperken van grote bijeenkomsten en het verzorgen van de handen. Neem geen enkel risico a.u.b.!!

TIP 1: Bak SuperNils-koekjes samen met je kinderen en verkoop ze aan vrienden, kennissen en buren.

TIP 2: Laat kinderen leuke tekeningen/schilderijen maken en organiseer een veiling. De verkoop van de werken kan een mooi bedrag opleveren.

TIP 3: Organiseer de 1000 kilometer van SuperNils. Elke deelnemer fietst op zichzelf een aantal kilometer en laat zich hiervoor sponsoren. Een bedrijf kan het ingezamelde bedrag nog vermeerderen, als de 1000 km gehaald werden. Spreek dat best vooraf met het bedrijf af.

TIP 4: Organiseer een garageverkoop in je wijk. De opbrengst van je oude spulletjes kan doorgestort worden naar SuperNils. En je huisje is meteen opgeruimd.

TIP 5: Leuk op het platteland. Verdeel een afgebakend veld in vakken. Laat de mensen geld inzetten op de vakken. Laat nu een koe los op het veld. Als de koe haar grote boodschap achterlaat in jouw vakje, ben je gewonnen. Je ontvangt dan bijvoorbeeld de helft van de inzet. De andere helft gaat naar SuperNils.

Visits: 195