SuperNils informeert …

Deze pagina is nog in opbouw. Niet alle linken werken al, niet alle teksten werden al aangeleverd. Nog even geduld a.u.b.

SuperNils wil jullie via de website ook informeren over leukemie. Wat is leukemie eigenlijk? Wat doet de ziekte met je lichaam? Hoe kan men leukemie genezen?

We proberen dit op twee verschillende manieren te doen. In de eerste plaats laten we professor Dr. Tessa Kerre aan het woord. Als arts, professor en onderzoeker in het UZ Gent en aan de Universiteit van Gent, is zij het beste geplaatst om de juiste informatie mee te geven. Bovendien is ze als medisch adviseur ook lid van onze raad van bestuur en stond ze mee aan de wieg van vzw SuperNils.

Klik op de onderstaande foto van professor Kerre en verdiep je in haar uitleg.

Vervolgens willen we jullie ook informeren via de motion-comic van Immuno-T. Een tekenfilmpje waarin zeer bevattelijk wordt uitgelegd wat kanker in je lichaam doet en op welke manieren men de ziekte probeert aan te vallen en te genezen. Het filmpje is ook bruikbaar om uitleg te geven aan kinderen. Het is zelfs geschikt bevonden voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Professor Dr. Tessa Kerre stond als drijvende kracht mee aan de wieg van dit filmpje. Later zal er ook nog bijkomende ondersteuning komen, in de vorm van een stripverhaal of vertelboek. Benieuwd? Klik op de onderstaande prent/link en bekijk het verhaal van de T-cellen. Door op de pijltjes van je computer te drukken, ga je verder in de verhaallijn.

Visits: 380