SuperNils in de pers – 2019

 Mooie artikels in het Laatste Nieuws, geschreven door reporter Fien Tondeleir. Zij zorgt tevens voor de mooie sponsoring van tijdschriften voor onze SuperNilsdag 2.0 voor volwassenen.

Vrijdag 9 augustus 2019 … Eén dag na de eerste SuperNils-dag die georganiseerd werd in het UZ Gent (kinderziekenhuis Prinses Elisabeth) verscheen een mooi artikel in Het Laatste Nieuws en de Nieuwe Gazet. Ook de start van het SuperNils-fonds GE_785 kreeg hier de nodige aandacht. De moeite waard om te lezen …  

Gunther Levi, peter van de vzw SuperNils, maakt een kleutertje blij met een doos Duplo. Afleiding, om even de pijn te vergeten.
(c) (Nimmegeers) Gunther Levi, peter van de vzw SuperNils, maakt een kleutertje blij met een doos Duplo. Afleiding, om even de pijn te vergeten

DE KRANT Het was zijn idee, om de kindjes die hij elke dag in het ziekenhuis zag hun pijn te laten vergeten met ‘better feeling bags’ vol speelgoed en afleiding. Helaas heeft Nils Scheltjens uit Kalmthout nooit zelf Sinterklaas mogen spelen: hij stierf op 11 oktober 2016, nadat hij voor de derde keer de diagnose van leukemie had gekregen. Robert en Leona vervulden gisteren de wens van hun zoon.

Mooi filmpje van DWW met Peter Van de Veire en een heel lief kind dat met de klas cupcakes bakte voor SuperNils.

Visits: 287