SuperNils en Corona …

Het Corona-virus heeft ook voor vzw SuperNils grote gevolgen, die een impact hebben op de inkomsten van de organisatie en de uitvoering van de doelstellingen.

Door de strenge (terecht!) maatregelen die door de overheid genomen werden om de verspreiding van het Corona-virus (Covid-19) in te dijken, zijn heel wat activiteiten afgelast. Activiteiten waaruit vzw SuperNils inkomsten kon genereren, maar vooral ook meer bekendheid, zowel lokaal als op breder vlak. Zo gaat de Pinkermarkt in Kalmthout alvast niet door tijdens het pinksterweekend. Voor de dorpsdag in Heide (september) en de kerstmarkt in Temse (december) is het nu nog te vroeg om iets te beslissen, maar de kans zit erin dat ook deze events niet kunnen doorgaan.

Verder ging onze vzw een muzikale brunch organiseren. We waren al bezig met het reserveren van een mooie zaal en de zanger van dienst was al bereid gevonden om mee te werken aan dit event. Jammer genoeg is alles nu stil gevallen en zal de organisatie waarschijnlijk dit jaar niet meer kunnen plaatsvinden.

Zo loopt vzw SuperNils toch wat inkomsten kwijt, inkomsten die van belang zijn om onze doelstellingen verder te blijven realiseren. We hopen dan ook dat we in december 2020 terug mogen participeren aan de Warmste Week van Studio Brussel, zodat we via die weg opnieuw een mooi bedrag kunnen vergaren om de doelstellingen ook in 2021 te kunnen uitvoeren. Denk dus alvast na over mooie acties die je kan opzetten om ons te ondersteunen.

Je kan natuurlijk ook je steun verlenen door lid te worden van vzw SuperNils. Voor een luttele 35 euro ben je effectief lid en mag je mee beslissen over ons beleid en de uitvoering ervan. Betaal je 15 euro, dan ben je steunend lid en zorg je ermee voor dat we o.a. wetenschappelijk onderzoek naar leukemie verder kunnen ondersteunen. Voor meer informatie en het rekeningnummer kan je terecht elders op deze website. Ga naar de pagina “lidmaatschap, sponsoring en onderwijsondersteuning”(zie menu). Op deze pagina vind je ook nog andere manieren om onze organisatie te ondersteunen. We hebben je echt nodig, nu meer dan ooit.

Visits: 249