De belangrijke partners van SuperNils …

Vzw SuperNils is voortdurend op zoek naar sponsors, bedrijven of particulieren die partner willen worden van onze organisatie, door ons financieel of met materialen te ondersteunen. Die materialen kunnen dan gebruikt worden om BFB’s (better feeling bags – goodiebags) samen te stellen. We denken hierbij o.a. aan: speelgoed, leesboeken, stripverhalen, dagboeken, pennen, sleutelhangers, geluksbrengers, handpoppen, enz. Met financiële ondersteuning kunnen we zelf materialen aankopen, maar tevens het project Immuno-T en onderzoek naar de behandeling van leukemie budgettair helpen.

De sponsors, we noemen hen liever “partners van SuperNils“, op deze pagina maken deel uit van de SuperNils Diamond Family. Ze ondersteunen dus met hogere bedragen (of een gelijkaardig budget aan materialen) en dit voor verschillende jaren. SuperNils dankt hen voor deze geweldige steun!!

VLEEMO NV is een samenwerking tussen de Vlaamse energiebedrijven Polders Investeringsfonds NV (50%) en Aspiravi NV (50%). Deze ondernemingen zijn gespecialiseerd in hernieuwbare energie.

VLEEMO NV beschikt over een schat aan ervaring en knowhow op het vlak van financiering, ontwikkeling, bouw én exploitatie van windturbineparken in havengebied. Deze projecten zijn door de nabijheid van sevesobedrijven, CTR-zones, pijpleidingen, goederenspoorinfrastructuur en specifieke natuurgebieden bijzonder complex. Dankzij de verschillende onderzoeken en projecten die VLEEMO NV uitvoerde, is het bedrijf een baanbreker en een referentie op het vlak van windenergie in havengebied.

Vooral bij renovatiewerken en complexe verbouwingen maar ook bij nieuwbouwprojecten komen onze skills en flexibiliteit goed tot hun recht. Ondermeer sociale huisvestingsmaatschappijen, steden, gemeenten en OCMW’s, de zorgsector, en verschillende schoolgemeenschappen (GO, AGSO,…) vertrouwen ons hun openbare opdrachten toe. 

Projectontwikkelaars maar ook retailers en diverse industriële partners weten onze vakkennis en organisatie te waarderen. Uiteraard volgen wij hierbij de niet aflatende vernieuwingen in de sector van nabij op zodat ook meerdere passiefbouwprojecten onze uitgebreide referentielijst aanvullen.

Op en top Belgisch!

Wij zijn een Belgisch bedrijf en in 2001 hebben we onze eerste CLICS blokjes in de markt gezet. Sindsdien spelen miljoenen kinderen in meer dan 40 landen met onze bouwblokjes. 

In 2016 hebben we het magnetische constructiespeelgoed MAGFORMERS aan ons assortiment toegevoegd en in 2017 hebben we CLICFORMERS gelanceerd. In 2018 is het magnetische STEM speelgoed TILEBLOX erbij gekomen. En in 2019 STICK-O. 

CLICFORMERS is de vernieuwde versie van CLICS en een samenwerking tussen Clicstoys en MAGFORMERS.

3 generaties persoonlijk advies

Al 3 generaties is apotheek Verpraet een vaste waarde in Heide-Kalmthout en omstreken. Vanaf de allereerste dag hebben wij ons steeds gericht op een persoonlijke aanpak en correct wetenschappelijk advies. 

Onze thuisbank …

DPG Media is een leidende mediagroep in Vlaanderen die kijkers, surfers, lezers en luisteraars weet te raken met straffe verhalen, razendsnel nieuws en sprankelend entertainment.

Het bedrijf behoort tot DPG Media Group, die actief is in België, Nederland en Denemarken.

Het kloppend hart van de groep wordt gevormd door sterke mediamerken zoals VTM, Het Laatste Nieuws, Qmusic, Dag Allemaal, De Morgen, Humo, VTM NIEUWS,…

Onze perscontacten bij DPG-media zijn: Sabine Vermeiren (HLN) en Fien Tondeleir (HLN Oost-Vlaanderen).

In 2018 zag Build to Give het leven. Dit initiatief van LEGO – in samenwerking met goede doelen – staat in het teken van het ondersteunen van hulpbehoevende kinderen. Door thuis of in een LEGO Store een bouwwerk te bouwen, zet jij LEGO aan een set te doneren. Gezien het succes van vorig jaar, heeft LEGO Build to Give 2019 gelanceerd. SuperNils is het enige goede doel uit België (zie kolom Europe).

In 1986 begonnen Brigitte Meeusen en Roger Van den Bergh aan hun avontuur. De aankoop van een winkelpand te Wuustwezel, was een grote stap voor het jonge koppel van 23 en 24 jaar. Met hart en ziel openden zij er hun speelgoedwinkel. ’t Klavertje Vier was geboren en werd een begrip in de streek. In 1992 openden zij hun 2de winkel in winkelcentrum De Beek in Kalmthout. Dit pand werd snel te klein. De aankoop van de oude melkerij van Achterbroek was de oplossing. Na zeer grondige renovatiewerken konden zij in 1995 met hun Kalmthoutse vestiging naar dit veel grotere gebouw verhuizen.

Vanuit onze moderne bakkerij te Kalmthout zijn wij elke dag in de weer om zo’n breed mogelijk assortiment brood & patisserie te produceren.

Onze kwaliteit handhaven is hierbij steeds onze prioriteit. Deze wordt dagelijks beoordeeld door de klanten van onze eigen winkels.

Van oorsprong zijn wij een ambachtelijke bakkerij. Dit karakter willen we absoluut behouden.

Naast verschillende bakkerswinkels, beleveren wij elke dag verschillende ziekenhuizen, rust -en verzorgingstehuizen in de regio. Zeer belangrijk hierbij, naar onze klanten toe, is het feit dat wij nooit sluiten. 7 dagen op 7, het hele jaar door draait onze bakkerij op volle toeren.

FLOWER UP YOUR DAY

Philippo Flowers is er om mensen gelukkig te maken en het leven van iedereen op te fleuren. Kwaliteitsvolle bloemen en planten aan huis bezorgen voor elke gelegenheid.

Of je nu voor jezelf of voor iemand anders zoekt, bij Philippo Flowers vind je steeds het perfecte cadeau voor ieder moment. Je helpt de ontvanger geluk te vinden en de dag op te fleuren en dat vormt volgens ons de basis voor bijzondere, betekenisvolle momenten.

Op 15 februari 1913, aan de vooravond van de ‘Groote Oorlog’, wordt Willebrord Jan Frans Maria Vandersteen geboren in de Seefhoek, een volkse buurt in Antwerpen. Weinigen konden toen allicht vermoeden dat deze jonge spruit voor het Vlaamse lezerspubliek haast zoveel zou betekenen als de toen duchtig gelezen Hendrik Conscience !

Bijna een eeuw bouwt, produceert en levert PEERAER ovens en machines aan de bakkerijsector. 

Sinds 1920 spitst PEERAER zich toe op de constructie van een volledig gamma bakkersovens, zoals ringbuis-, warmelucht-, elektrische- en rotatieovens.

Alle PEERAER-ovens worden in onze fabriek te Deurne, Antwerpen gebouwd . 

Een keuken heeft vandaag de dag niet enkel een functionele waarde waar men kookt of eet, maar het is een echte leefruimte geworden.

Omdat wij zelf produceren en monteren is Keukens Konings gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige kwalitatieve keukens perfect op maat en volledig naar uw wens.

Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot een bloeiend familiebedrijf waar u terecht kan voor al uw maatwerk gaande van keukens tot badmeubelen, dressings,…

TVM, UW VERZEKERAAR VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

TVM heeft een plek weten te veroveren op de Belgische markt. Met keihard werken en heel veel drive van alle medewerkers slaagden ze erin een gevestigde waarde te worden. In de laatste vijf jaren groeide het personeelsbestand van 45 naar 70 medewerkers en behoren ze nu tot de top drie transportverzekeraars in België.

In 2021 bestaat TVM in België dertig jaar. Om dat te vieren, bedachten ze een origineel, coronaproof concept dat de thuiswerkende medewerkers evenveel verbond als een klassiek verjaardagsfeest en nog geld opleverde voor het goede doel ook. Het personeel werd uitgedaagd om in een half uur tijd zoveel mogelijk kilometers bijeen te wandelen of te lopen. Het geld dat zij op deze manier inzamelden, zou worden geschonken aan vijf goede doelen die ze zelf hadden aangebracht. Vzw SuperNils was er één van, waarvoor grote dank!

Als er in de Rotarygemeenschap een nieuwe club bijkomt, is het altijd feest. Op 16 augustus 1993 bij de officiële erkenning van Rotaryclub Antwerpen-Amerloo door Rotary International was dat niet anders. 
Er was dat keer meer dan één reden tot feesten want er ontstond niet alleen een nieuwe club maar voor het eerst in de Belgisch-Luxemburgse Rotarygeschiedenis kregen vrouwen de kans om tot Rotary toe te treden. Zo hadden de formateurs Georges Impens en Guy Bentein het gewenst toen ze in het najaar van 1992 met de oprichting begonnen. De club kreeg de naam van het Schotens kasteel waar de eerste jaren de vergaderingen plaatsvonden: Amerloo. 

Lees meer op de website van Rc Antwerpen-Amerloo: https://antwerpen-amerloo.rotary2140.org/nl/

Pfizer Inc. is een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, en is gevestigd in de stad New York in de Verenigde Staten. Pfizer is wereldwijd actief en de producten worden in ongeveer 125 landen verkocht. Vanaf 2020 ligt de focus volledig op de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen.

Lees meer over het bedrijf op hun eigen website:

https://www.pfizer.be

Visits: 1488