#S1#A11 Villa Max … voor een zorgeloze gezinsvakantie, ondanks alles !

Casa Ametza – Zwembadweg 5 (GPS: Elshoutbaan 19) te 2930 Brasschaat

Villa Max is trotse partner geworden van vzw SuperNils in 2021. We leerden deze organisatie kennen via Kom op tegen Kanker en Stichting tegen Kanker en het werd meteen duidelijk dat we iets voor elkaar konden betekenen. Via deze podcast-aflevering laten we jullie ook kennis maken met Villa Max en tonen we graag op welke manier je jezelf en je gezin kan inschrijven voor zo’n zorgeloze vakantie in het groen.

De huisjes van Villa Max zijn gelegen in het gemeentepark van Brasschaat (adres zie onder de foto), dicht bij Antwerpen en allerlei leuke attracties. Het zwembad van Brasschaat is vlak naast de huisjes gelegen en biedt dus ook de nodige ontspanning en plezier. Elk huisje is rolstoel-toegankelijk en aangepast aan de specifieke zorgnoden, zonder aan gezelligheid in te boeten. En ik kan dit getuigen! De huisjes zijn ruim en hebben elk een mooi terras dat uitkijkt op het groene park en een gemeenschappelijke tuin.

Getuigenissen van gezinnen leren ons dat Villa Max zorgt voor een onvergetelijke vakantieweek voor het ganse gezin. Even de miserie vergeten en alles gewoon over je heen laten komen. Genieten met het ganse gezin, van elkaar en van de mooie omgeving. De zorg voor het zieke kind wordt voorzien en overgenomen. Ouders krijgen even tijd voor zichzelf, even tijd om te genieten van de rust, wetende dat je kind alle nodige zorgen krijgt. Hoe mooi is dat?

Villa Max zorgt voor diverse activiteiten, allemaal op maat en de wensen van het gezin. Zo kan je met de limousine naar de bioscoop, je kan gaan mini-golfen in het park, bootje varen op de vijver, zwemmen, genieten van een lekkere BBQ in de tuin, en nog veel meer. Niets moet, alles kan en mag. Gewoon even afspreken en klaar is kees.

En nu hoor ik jullie al vragen … hoeveel kost dat allemaal? Wel … een vakantie bij Villa Max is … helemaal GRATIS! Alles wordt betaald door de organisatie, die het geld bijeen krijgt via sponsoring en giften. Mooier kan het toch niet?

Gratis … dan zal inschrijven wel enorm moeilijk zijn? Niet iedereen kan hier dan terecht zeker? Niets van dat is waar!! Inschrijven gebeurt heel laagdrempelig en kan door IEDEREEN gebeuren. Villa Max sluit NIEMAND uit. Moeilijk om te geloven, maar het is toch waar!! Je moet slechts drie formulieren invullen, ondertekenen en terugsturen naar yves.bisschops@vzwvillamax.be en klaar is kees! En om het nog gemakkelijker te maken, geven we hier graag de links mee naar de juiste documenten:

Je kan hier je blanco AANMELDINGSFORMULIER GEZINNEN downloaden

Je kan hier je blanco MEDISCHE FICHE downloaden die je laat invullen door je geneesheer.

Je kan hier de ALGEMENE VOORWAARDEN downloaden die je ondetekend terug zendt bij aanmelding

WANNEER kan je op vakantie bij Villa Max? Dat vind je allemaal terug op hun website. Neem snel een kijkje en schrijf je gezin in voor een onvergetelijke vakantie: https://www.vzwvillamax.be/welkom

Wil je het werk van Villa Max mee ondersteunen? Doe dan een gift op rekeningnummer:

IBAN BE64 1030381970 52 / NICABEBB

en ontvang een fiscaal attest voor giften van 40 euro of meer


Yves BIsschops vertelt je nog meer over Villa Max in onze podcast-aflevering. Luister snel …


Wil je ons helpen, om de podcast nog beter, nog krachtiger te maken? Kijk dan even hieronder en ga ermee aan de slag.

1° Word lid van onze online community door op de oranje knop te drukken hieronder (je moet nog wel enkele korte vragen invullen). Je kan daar feedback geven op de beluisterde aflevering, maar ons ook tips geven voor andere onderwerpen/thema’s die we zeker nog moeten behandelen in de podcast. Zit je dus nog met prangende vragen, laat het ons dan zeker weten!

2° Druk op de rode knop hieronder en vul het feedback-formulier in. Ook daar kan je een reactie kwijt op de aflevering en kan je tips geven voor meer nuttige content.

Zeker doen hoor! SAMEN kunnen we MEER, samen maken we dit BETER!

Visits: 206