#S1#A10 LuKiArt vzw, professionele partner van SuperNils, voor alles wat KUNST betreft

LuKiArt vzw is een organisatie uit Sint-Martens-Latem die activiteiten organiseert op maat van het zieke kind. Sabine Pauwaert en haar team zetten zich steeds in om rond ziekte en verdriet een rand van regenboogkleuren te schilderen. 

Door kunstbeleving laten ze zieke kinderen hun gedachten verzetten, laten ze kinderen bezig zijn met het ontdekken van hun talenten. Daardoor geven ze hen meer kracht om door te zetten en hun ziekte ook te overwinnen. Want ja, kunst werkt helend!

Samen met SuperNils bouwen we nu ook aan een kunstproject voor volwassenen. Een online-schetsatelier, waarbij ondersteunende filmpjes patiënten en hun naasten moeten wegwijs maken in de wereld van het schetsen, tekenen. Vervolgens kunnen ze zelf een kunstwerk creëren, waarin ze tonen wie ze zijn, wat ze voelen en waarvan ze dromen.

Onze droom is in elk geval om meerdere filmpjes te maken, filmpjes waarin diverse technieken worden getoond en aangeleerd. Technieken die men vanuit bed kan toepassen, technieken die met weinig geld en middelen toch prachtige resultaten opleveren.

LuKiArt vzw en SuperNils … een mooi partnerschap, waarbij kunst voor de zieke centraal staat.

Wil je meer weten over LuKiArt vzw? Bekijk dan hieronder hun website, vol mooie getuigenissen en een schitterende promofilm!


Luisteren naar de podcast-aflevering? Klik snel hieronder en … geniet!


Wil je ons helpen, om de podcast nog beter, nog krachtiger te maken? Kijk dan even hieronder en ga ermee aan de slag.

1° Word lid van onze online community door op de oranje knop te drukken hieronder (je moet nog wel enkele korte vragen invullen). Je kan daar feedback geven op de beluisterde aflevering, maar ons ook tips geven voor andere onderwerpen/thema’s die we zeker nog moeten behandelen in de podcast. Zit je dus nog met prangende vragen, laat het ons dan zeker weten!

2° Druk op de rode knop hieronder en vul het feedback-formulier in. Ook daar kan je een reactie kwijt op de aflevering en kan je tips geven voor meer nuttige content.

Zeker doen hoor! SAMEN kunnen we MEER, samen maken we dit BETER!

Visits: 226