#S1#A3 Vijftien jaar vrij van leukemie … dat wil Pierre Oidtmann graag met ons delen!

Derde aflevering van onze SuperNils podcast “Leukemie … SuperNils Boostfactory”.

Een aflevering waarin we kennismaken met de 30-jarige Pierre Oidtmann. Een gezonde, sportieve kerel die leukemie heeft overwonnen. Een man die ondanks alles wat hij heeft meegemaakt, zeer positief in het leven staat. Een voorbeeld voor velen onder ons.

Pierre is zeer open in dit gesprek. Hij deelt werkelijk alles met ons, van aan de diagnose tot aan de uiteindelijke genezing. Een lang traject, waarbij hij altijd het positieve in gedachten heeft gehouden. Verliezen kwam nooit in hem op! En dat is iets waar elke leukemie-patiënt inspiratie uit kan halen.

Ook de mogelijke inbreng van de familieleden (ouders, broer) en vrienden komt in dit interview goed naar voor. Of hoe belangrijk een warm gezin en een sterke vriendschap kunnen zijn voor iemand die ziek is.

Zeker de moeite waard om te luisteren!


Wil je ons helpen, om de podcast nog beter, nog krachtiger te maken? Kijk dan even hieronder en ga ermee aan de slag.

1° Word lid van onze online community door op de oranje knop te drukken hieronder (je moet nog wel enkele korte vragen invullen). Je kan daar feedback geven op de beluisterde aflevering, maar ons ook tips geven voor andere onderwerpen/thema’s die we zeker nog moeten behandelen in de podcast. Zit je dus nog met prangende vragen, laat het ons dan zeker weten!

2° Druk op de rode knop hieronder en vul het feedback-formulier in. Ook daar kan je een reactie kwijt op de aflevering en kan je tips geven voor meer nuttige content.

Zeker doen hoor! SAMEN kunnen we MEER, samen maken we dit BETER!

Visits: 280