#S1#A2 “Leukemie … SuperNils Boostfactory” … Wat kunnen we verwachten?

Tweede echte aflevering van de podcast “Leukemie … SuperNils Boostfactory”.

Je gaat kennismaken met Nils, de persoon achter vzw SuperNils en dus ook deze podcast. Een fijne, sociale jongen die jammer genoeg stierf aan leukemie, op 24-jarige leeftijd. We nemen je even mee in de laatste, verschrikkelijke, levensjaren van deze jongeman.

Vervolgens beluister je een dialoog, waarin je informatie krijgt over vzw SuperNils en de link met deze podcast. Je hoort ook wat je allemaal kan verwachten.

In deze tweede aflevering verneem je ook dat er een online community bestaat, die eveneens sterk gelinkt is aan vzw SuperNils en deze podcast. Via de facebookgroep “LeukemieSuperNilsBoostfactory” kan je immers feedback geven op de afleveringen, maar kan je ons ook input geven voor mogelijk nieuwe content. Een echt platform dus, om samen te werken aan deze podcast.

Wil je ons dus helpen, om de podcast nog beter, nog krachtiger te maken? Kies dan uit deze manieren.

1° Word lid van onze online community door op de oranje knop te drukken hieronder (je moet nog wel enkele korte vragen invullen). Je kan daar feedback geven op de beluisterde aflevering, maar ons ook tips geven voor andere onderwerpen/thema’s die we zeker nog moeten behandelen in de podcast. Zit je dus nog met prangende vragen, laat het ons dan zeker weten!

2° Druk op de rode knop hieronder en vul het feedback-formulier in. Ook daar kan je een reactie kwijt op de aflevering en kan je tips geven voor meer nuttige content.

Zeker doen hoor! SAMEN kunnen we MEER, samen maken we dit BETER!

Visits: 279