Materiële sponsors

Sponsors zijn erg belangrijk voor een vereniging. Vzw SuperNils-Nils for Life is dan ook permanent op zoek naar grote en kleine bedrijven of particulieren die materialen kunnen schenken, om de doelstellingen van  de vereniging te realiseren.

De geschonken materialen kunnen we gebruiken om de goodie-bags te vullen. Het gaat dan over leuke gadgets, speelgoed, knuffels, petten, kussens, leesboeken, strips, films, enz. Allemaal zaken die het leven van onze zieke medemens wat aangenamer kunnen maken.

Onze vzw kan aan bedrijven een factuur bezorgen, die ze bij de boekhouding kunnen voegen. Jammer genoeg kunnen we via deze weg geen fiscale attesten uitreiken aan particulieren.

Sponsors krijgen uiteraard ook een VIP-behandeling tijdens onze events. We zullen hen altijd op een aangename wijze ontvangen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Wil je materialen sponsoren, vul dan a.u.b. het onderstaande formulier volledig in, zodat we je gegevens kunnen opnemen in de bestanden van onze organisatie en verdere afspraken met jou kunnen maken. Die informatie wordt door ons alleen maar gebruikt om je te informeren over onze events en vergaderingen. De gegevens  worden nooit doorgegeven aan anderen, zonder voorafgaandelijke toestemming. Je krijgt ook een tekst te zien in verband met de privacy-wet (GDPR), waardoor je weet dat je gegevens beschermd zijn.

Vzw SuperNils-Nils for Life bedankt je alvast voor je bijdrage.

 

In functie van de huidige wet op de privacy en het bewaren en verwerken van persoonsgegevens, moet je akkoord gaan met deze nota. Het is belangrijk dat je weet dat we jouw bovenstaande gegevens zullen opnemen in onze ledenlijsten. Deze gegevens worden alleen gebruikt om het lidmaatschap op te volgen en je te informeren over de activiteiten, acties en mogelijke resultaten van vzw SuperNils. De gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt, zonder jouw voorafgaandelijke toestemming. Jaarlijks zullen we de opgeslagen persoonsgegevens aan jou voorleggen, zodat je deze kan nakijken op correctheid en volledigheid en eventueel, kosteloos, kan laten aanpassen. Je mag de informatie steeds opvragen bij ons secretariaat en je kan altijd vragen om de info niet meer te gebruiken voor onze doeleinden. Ben je akkoord, KLIK DAN OP DE FIGUUR A.U.B.
Visits: 322