Lid worden van de grote SuperNils Familie

SuperNils werkt met drie lidmaatschapsgroepen. Kies de groep waarvan jij deel wil uitmaken en steun ons op een meer permanente manier

Hiervoor doen we het allemaal …

I- SuperNils family

Deze familiegroep is vooral opgericht om nieuwe leden aan te trekken, mensen die zich nog niet graag binden en liever jaarlijks bekijken of ze SuperNils willen blijven steunen. Ze kunnen later, als ze de organisatie beter hebben leren kennen, nog altijd overstappen naar één van de volgende lidmaatschappen. Natuurlijk kunnen ze ook bij deze SuperNils family blijven, door gewoon jaarlijks opnieuw hun lidgeld te storten.

Binnen de SuperNils Family heb je twee keuzes …

1° Je kan steunend lid worden door € 15,00 te storten. Vul daarvoor het formulier in, dat hieronder terug te vinden is. Je wordt meteen doorgeleid naar een betalingspagina. Eenvoudig en snel.

2° Als je iets meer wil doen, kan je effectief lid worden van de organisatie. Dan betaal je € 35,00 lidgeld. Je vult het document in dat je hieronder terugvindt en je gaat meteen weer door naar de betaalapplicatie. Veilig en gemakkelijk. Bovendien krijg je ook inspraak in onze werking, via de algemene vergadering.

II – SuperNils golden family

Familiegroep voor de echte believers! Hier bieden we je drie verschillende mogelijkheden aan, om een vaste waarde te worden van vzw SuperNils. Het betreft mensen die zich voor enkele jaren willen binden aan de organisatie, en daarvoor zelf een doorlopende betalingsopdracht (via online bankieren) aanmaken bij hun bankinstelling. Een beetje werk, maar daarna ben je gerust voor enkele jaren.

A) Kies je voor het gouden lidmaatschap 9 karaat, dan betaal je € 15,00 gedurende drie opeenvolgende jaren. Doorloop daarvoor de volgende stappen …

1° Maak een doorlopende betalingsopdracht aan bij je bankinstelling, met de informatie, die je hieronder terugvindt. Als ze klaar is, maak je alvast een printscreen van deze betaling.

2° Klik vervolgens op de figuur hieronder, vul al je gegevens in en voeg de printscreen van je doorlopende betaling toe. Zo weten wij ook dat je een gouden lid 9 karaat bent geworden en kunnen we dit aanduiden in onze ledenlijsten.

B) Ga je voor het gouden lidmaatschap 18 karaat binnen de golden family dan betaal je € 35,00 gedurende drie opeenvolgende jaren en heb je meteen ook inspraak in de werking van de organisatie via de algemene vergadering. Om je lidmaatschap in orde te brengen, doorloop je even de volgende stappen …

1° Maak een doorlopende betalingsopdracht aan bij je bankinstelling, met de informatie, die je hieronder terugvindt. Als ze klaar is, maak je alvast een printscreen van deze betaling.

2° Klik vervolgens op de figuur hieronder, vul al je gegevens in en voeg de printscreen van je doorlopende betaling toe. Zo weten wij ook dat je een gouden lid 18 karaat bent geworden en kunnen we dit aanduiden in onze ledenlijsten.

C) De echte believers kiezen natuurlijk voor een gouden lidmaatschap 24 karaat. Ze betalen ook € 35,00, maar dan gedurende vijf opeenvolgende jaren. Uiteraard hebben zij ook inspraak in de werking via onze algemene vergadering.

1° Ziehier de informatie die je moet invullen op je doorlopende betalingsopdracht. Vergeet de printscreen van je betaling niet aan te maken:

2° En hier is de link om je gegevens in te vullen en de printscreen van je betaling op te laden. Zo weten wij dat je een gouden lid 24 karaat bent geworden en vullen we met deze info onze ledenlijsten aan.

III- SuperNils diamond family

Deze groep is opgericht voor grotere sponsors en/of bedrijven/organisaties die SuperNils via hogere bedragen willen steunen.

Je kan diamanten lid worden door minimum € 1000,00 te storten (of een gelijkwaardig budget aan materialen te schenken) en dit gedurende minimum 3 jaar. In ruil komt je foto/logo en een korte uitleg over je bedrijf op onze website. Zo helpen we elkaar om een beetje meer bekendheid te krijgen en vooral het sociaal engagement van het bedrijf in het daglicht te zetten. Leden van de diamond family krijgen uiteraard ook extra voordelen tijdens onze events en ze hebben mee inspraak in onze werking, via de algemene vergadering.

1° Maak ook hier een doorlopende betalingsopdracht aan bij je eigen bankinstelling en zorg voor een printscreen. De gegevens voor je recurrente betaling vind je hier …

2° Vul vervolgens hier je gegevens in en laad de printscreen van je betalingsopdracht op. Zo weten wij dat je een diamanten lid bent geworden. We gebruiken deze informatie ook om de sponsorpagina aan te vullen met weetjes van jouw bedrijf/organisatie.

Visits: 577