Klik en ontdek …

Werking van vzw SuperNils in beeld … een organisatiefilmpje, uitgewerkt door studenten van de opleiding Grafische en Digitale media van Hogeschool AP uit Antwerpen. Met dank aan het #HEX Team: Thomas De Blick, Elias De Jonghe, Chen Vandeput, Hendrik Van bets en Ayu Van Hissenhoven. En natuurlijk ook aan onze ambassadrice Liv Van Aelst, voor het inspreken van de teksten.

Hieronder vind je nog een presentatie, die we gebruiken tijdens beurzen en congressen en waarmee we SuperNils voorstellen aan de bezoekers.

Via deze pagina navigeer je verder naar andere onderdelen van onze website, waar je nog meer kan leren over wie we zijn en wat we doen. Klik op een foto/tekening, zet je gemakkelijk en lees alles wat je al had willen weten.

Waar staat vzw SuperNils voor? Welke doelstellingen streven we na?

Wie zetelt er in onze raad van bestuur? En wie zijn deze mensen juist?

SuperNils heeft twee ambassadeurs. Wie zijn ze?

Juridische teksten … saai, maar o zo noodzakelijk. Lees hier alles over onze statuten en afsprakennota’s.

Klik op de prent hiernaast om naar ons meest recente businessplan te gaan EN het verslag van de allerlaatste algemene ledenvergadering . Je leest er alles over onze organisatie, werking, doelstellingen, samenwerkingsverbanden, lopende projecten en activiteiten en de noodzakelijke financiële plannen (jaarrekening en begroting).

Visits: 2136