Klik en ontdek alles over …

Weer een navigatiepagina die je doorheen de verschillende manieren loodst, waarmee je onze organisatie kan steunen. Klik snel op één van de tekeningen/foto’s, maak je keuze en doe een gift die ons de mogelijkheid biedt de vooropgestelde doelstellingen te realiseren. SuperNils dankt jullie alvast voor de gewaardeerde steun!

Ons rekeningnummer: BE15 0018 5500 1930

1° LID WORDEN

Een mooie manier om vzw SuperNils te steunen, is lid te worden van onze organisatie. Dat kan erg snel door op onderstaande knop te drukken. Daar kan je je lidmaatschap hernieuwen of gewoon een nieuw lid van onze familie worden. Je hebt steeds twee keuzes: effectief lid (35 euro, met stem in de algemene vergadering) of steunend lid (15 euro, zonder stemrecht). Hoe meer leden, hoe meer draagkracht en uitstraling voor onze organisatie.

2° Sponsoring

Je kan ook gewoon een klein of groot bedrag storten op ons rekeningnummer BE15 0018 5500 1930 om ons te steunen. Het geld investeren we met veel plezier dan in onze drie doelstellingen. Jammer genoeg kunnen we nog geen fiscale attesten uitreiken, maar een factuur of bewijsje van storting kan wel altijd aangeleverd worden.

Onze boekhouder is ondertussen bezig om alles administratief rond te krijgen, zodat we in de toekomst wel fiscale attesten kunnen uitreiken. Nog even geduld dus!

3° Universiteitsfondsen

SuperNils vzw heeft ook twee universiteitsfondsen opgericht, één in Antwerpen en één in Gent. Dat van Antwerpen resulteert onder de UZA Foundation en het fonds van Gent valt onder het CRIG (Cancer Research Institute of Ghent). Donaties in beide fondsen worden gebruikt ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie en ter ondersteuning van het project Immuno T van professor Tessa Kerre (Gent). Donaties vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. U ontvangt vanuit het fonds dus een fiscaal attest.

Meer informatie en de juiste rekeningnummers nodig? Klik snel hieronder op de blauwe knop.

4° Materiële steun

Ook materiële steun is zeer welkom, maar er zijn dan wel enkele belangrijke regels waarmee rekening moet gehouden worden. Zo moeten het nieuwe materialen zijn, die netjes en apart verpakt zijn. Dat heeft te maken met de strenge hygiëne-maatregelen die we in de ziekenhuizen moeten respecteren, om de patiënten nooit in gevaar te brengen.

Als je iets wil doneren, neem je best vooraf even contact op via info@supernils.be. Zo koop je alvast geen foute dingen aan. Dat zou immers erg jammer zijn!

5° Opname in testament

Je kan vzw SuperNils ook opnemen in je testament. Je laat dan een deel van je vermogen over aan de organisatie, ter ondersteuning van het realiseren van onze drie doelstellingen. Voor meer informatie neem je best contact op met je notaris. Ook bij de Stichting tegen Kanker kan je een brochure over dit thema bestellen.

6° Goodgift-bon

Schenk iemand een cadeaubon van Goodgift en vraag om hem te doneren aan vzw SuperNils. Een geschenk waarbij je je goede hart laat zien! Klik snel op het logo van Goodgift en ontdek wat je allemaal kan doen.

Visits: 1627