Klik en ontdek alles over …

Weer een navigatiepagina die je doorheen de verschillende manieren loodst, waarmee je onze organisatie kan steunen. Klik snel op één van de tekeningen/foto’s, maak je keuze en doe een gift die ons de mogelijkheid biedt de vooropgestelde doelstellingen te realiseren. SuperNils dankt jullie alvast voor de gewaardeerde steun!

Ons rekeningnummer: BE15 0018 5500 1930

Wil je lid worden van de grote SuperNils-familie, klik dan op deze tekening en binnen enkele ogenblikken mag je je een echt SuperNils-lid noemen!

Wil je het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie ondersteunen of wil je het project Immuno-T een duwtje in de rug geven … klik dan op deze foto. Je maakt kennis met de verschillende mogelijkheden. Bovendien kan je een fiscaal attest ontvangen, vanaf een bijdrage van 40 euro.

Door op deze prent te klikken, kan je één van onze o zo noodzakelijke sponsors worden of zelfs één van de grotere sponsors die een plekje verdient op onze sponsorpagina. Benieuwd? Ga snel even kijken!

Wil je eeuwig iets betekenen voor de mensheid? Doe dan een mooie schenking of neem onze organisatie op in je testament (de notaris vertelt je er meer over). Jouw centjes worden dan goed besteed ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek naar leukemie en de ondersteuning van patiënten die aan deze vreselijke ziekte lijden.

Vzw SuperNils is ook opgenomen in het bestand aan goede doelen van Goodgift. Schenk iemand een cadeaubon van deze organisatie en vraag om een gift te doen, ten voordele van vzw SuperNils. Door op de tekening te klikken, ga je naar de website van Goodgift. Je vindt SuperNils terug bij de categorieën: “kinderen en jongeren”, “gezondheid” en “onderwijs”.

Visits: 601