De Warmste week van Studio Brussel 2019

Vzw SuperNils nam voor de eerste keer deel aan de Warmste Week van Studio Brussel en de Koning Boudewijnstichting. We hadden gehoopt op een 10-tal acties en een opbrengst van 5000 euro. Onze verwachtingen werden ruim overschreden!

Maar liefst 18 acties registreerden zich voor vzw SuperNils! Kiekenbak for life in Temse (met Juliette Poulette en Peter van de Veire) / Verkoop van mooie SuperNils-pins / Warmste Handjes / Hoki’s for life / Nieuwmoer on the move / Willem Tell bakt / Awesome Chocolate Chips Cookies / Cupcakes in L3 / Warmtekussens en chocomelk verkopen / Superlekkere soepdag / Handen uit de mouwen in Polderstad / Wafelverkoop van jong N-VA in Kalmthout / Wiebelen for life / Winterhappening in Temse 2019 / Harte en sterrekoekjes for life / Swim for life / Gemeente- en OCMW-personeel Kalmthout / Sponsorloop Hoedjes van Papier.

Het uiteindelijke resultaat is momenteel nog niet gekend, maar we zitten alvast tussen de 22000 en 25000 euro. Geld dat we goed zullen kunnen besteden voor onderzoek naar leukemie, maar zeker ook voor de twee SuperNilsdagen in Gent en Antwerpen en verdere promo van onze organisatie.

Vzw SuperNils bedankt dan ook alle sponsors, actievoerders en sympathisanten voor de gewaardeerde steun.

Hieronder wat sfeerbeelden van de Warmste Week voor vzw SuperNils …

Visits: 349