De warmste week 2021

Vzw SuperNils diende samen met LuKiArt vzw een mooi project in voor de Warmste Week 2021. Het werd een kunstproject waarin de patiënten konden tonen wie ze echt waren, waarin ze konden weergeven wat ze voelden, welke emoties ze hadden.

LuKiArt vzw zorgde voor instructiefilmpjes die de patiënten (en hun naasten) op weg moesten zetten. SuperNils en LuKiArt samen zouden voor de nodige materialen zorgen, die dan aangeboden werden in de goodiebags op 10 januari 2022.

Het project zou een mooie aanvulling zijn op onze bestaande goodiebags, die we nu al twee jaar op rij mogen uitdelen aan de patiënten met een hematologische aandoening, in het UZ Gent, UZ Antwerpen en Klina Brasschaat.

Het mocht echter niet zijn. Ons project werd niet gekozen door de jury van de Warmste Week, die een selectie maakte van 200 verenigingen en organisaties.

Dat betekent echter niet dat ons project geen verdere vorm zal krijgen. Het zal alleen iets langer duren nu. Maar vanaf 2023 hopen we alsnog het creatieve geschenk te kunnen aanbieden.

Bovendien hopen we ook dat het oorspronkelijke concept van de Warmste Week terugkomt. Het concept waar elke vereniging, groot en klein, kansen heeft om de zo noodzakelijke middelen in te zamelen. We zouden de organisatie er in elk geval zeer dankbaar voor zijn.

Visits: 143