Betaalpagina U-Gent universiteitsfonds SuperNils

Welkom op de betaalpagina van het U-Gent universiteitsfonds SuperNils_785.

Gerelateerde afbeelding

Hier word je geholpen om je geld onmiddellijk op de juiste rekening (van het U-Gent universteitsfonds SuperNils) te storten.

Schrijf het gewenste bedrag (vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest !) over op rekeningnummer BE26 3900 9658 0329 van het universiteitsfonds Gent en noteer als mededeling GE_785 SuperNils.

Op deze manier help je mee om doelstelling 3 van onze organisatie te realiseren. Het geld dat op deze rekening wordt gestort, zal gebruikt worden voor de verdere realisatie van het Immuno-T-project van professor Tessa Kerre en ter ondersteuning van het kankeronderzoek (leukemie in het bijzonder). De verdeling van het beschikbare budget wordt geregeld via het beheerscomité van het fonds. Dit comité bestaat uit de stichtende leden van vzw SuperNils (Robert en Jorn Scheltjens, Leona Koninckx), de decaan van de faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de U Gent Professor Dr. Piet Hoebeke, Professor Dr. Guy Joos, Professor Dr. Jo Vandesompele, Professor Dr. Tessa Kerre, Dr. Pieter Rondou en Professor Dr. Barbara De Moerloose.

Vzw SuperNils-Nils for Life bedankt je alvast voor je bijdrage en steun!

P.S.: de fiscale attesten worden uitgekeerd door het universiteitsfonds UGent SuperNils_785!

523total visits,1visits today