Twee ambassadeurs voor vzw SuperNils

VZW SuperNils heeft twee ambassadeurs: Gunther Levi en Liv Van Aelst. Echt voorstellen moeten we hen niet, maar we geven toch graag wat extra informatie over deze twee super-helden.

Zaterdag 6 april 2019, ontmoeting met onze eerste ambassadeur, Gunther Levi. Iedereen kent Gunther van zijn optreden in de populaire soap “Familie” op VTM (hij speelt daar Peter Van den Bossche), maar zeker ook als zanger bij de Romeo’s. We (Robert, Leona en Jorn – stichtende leden vzw SuperNils) leerden hem meteen kennen als een zeer sympathieke, rustige en open man. We hadden een fijn gesprek, waarin de doelstellingen van onze vzw werden gekaderd en een zicht werd geboden op mogelijke activiteiten en samenwerkingen.

Gunther was meteen bereid om zichzelf binnen onze organisatie nuttig te maken. Zo zal hij proberen, waarschijnlijk samen met onze gemeenschappelijke kameraad Luc Verhoeven (eveneens acteur, gekend uit Nonkel Jef en veel producties van het Echt Antwaarps Theater), aanwezig te zijn tijdens onze SuperNilsdagen in het UZ Gent of UZ Antwerpen. Ook onze mascotte, SuperNils, zal daar steeds aanwezig zijn.

Gunther sponsorde vzw SuperNils meteen met een schenking van 200 prachtige knuffels, waarmee we reeds verschillende kinderen echt gelukkig konden maken. Deze foto bewijst dat …

Naast Gunther Levi verwelkomen we vanaf 16 augustus 2019 ook een vrouwelijke tegenhanger als ambassadeur … Liv Van Aelst.

Liv noemt zichzelf geen BV, maar haar palmares is toch wel indrukwekkend te noemen! Liv is zangeres. Jazz is één van haar lievelingsgenres, maar ze stond ook jaren op het podium bij the Night of the Proms in Antwerpen, waar ze samenwerkte met de grootste artiesten op aarde. Verder zong ze in het background-koor van verscheidene nationale en internationale artiesten (de Romeo’s, Gunther Neefs, Natalia, Deep Purple, The Scorpions, The Pointer Sisters, Donna Summer, Cindy Lauper, Joe Cocker en nog vele anderen).

Momenteel is ze vooral bezig met musicals. Zo is/was ze te zien in de spektakelmusical 14-18 en 40-45, maar ook in Nonsens, Assepoester, Ben en de tovenaar van Oz. Allemaal super-producties.

Als actrice zagen we haar verschijnen in reeksen als Familie, Spoed en Sara. En in de wedstrijd “Op zoek naar Maria – the sound of music” eindigde ze op een mooie derde plaats.

Verder leent ze haar stem aan figuurtjes uit tekenfilms en verschijnt ze regelmatig in reclamespots. Een volledige biografie kan je terugvinden op het internet.

Door de samenwerking met de Romeo’s en in Familie is Liv ook geen onbekende van Gunther Levi. Ook dat is een meerwaarde voor onze organisatie.

We zijn ervan overtuigd met Gunther en Liv twee top-mensen te hebben kunnen overtuigen om met ons samen te werken. Zij kunnen zorgen voor de nodige media-aandacht, die belangrijk is voor een vzw die zich inzet voor het goede doel.

SuperNils bedankt dan ook Gunther en Liv voor hun engagement.


Visits: 458