20220613-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg

1° We gaan het VR-project nog NIET indienen bij de Stichting tegen Kanker. Tijdens de uitwerking van de projectaanvraag, bleek dat er te grote verschillen bestaan tussen de vragen en noden van ziekenhuizen en patiënten. Die moeten we eerst uitklaren! Pas daarna zullen we een correcte aanvraag kunnen indienen bij de Stichting. Dat zal dus pas gebeuren in 2023.

We weten ondertussen al wel dat de ziekenhuizen geïnteresseerd zijn in een samenwerking en dat het project zelfs kan ingezet worden bij onderzoeken en therapieën. Even uitstellen is dus goed, want dan kunnen we perfect inspelen op de juiste noden en vragen en hebben we ook genoeg tijd om de geschikte applicaties en/of filmpjes te vinden of te laten maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg

1° Vzw SuperNils en professor Dr. Tessa Kerre zijn uitgenodigd door de Rotary Club Antwerpen – Amerloo om te komen spreken. Het evenement gaat door op donderdag 16 juni 2022. Voor SuperNils stellen we zeer kort de werking en de doelstellingen voor. Professor Kerre (lid van onze raad van bestuur) geeft een uiteenzetting over immunotherapie en Kunst op voorschrift.

De Rotary Club Antwerpen – Amerloo heeft onze organisatie reeds een mooi sponsorbedrag geschonken, waarmee we materialen konden aankopen voor het VR-project. De leden willen ook graag meewerken als vrijwilliger aan bepaalde activiteiten van SuperNils.

2° De vorming rond verlieskunde, “Als verdriet op bezoek komt”, is zo goed als klaar. De data liggen vast. Men kan kiezen tussen woensdag 12 oktober 2022 OF vrijdag 21 oktober 2022. Er is ook een terugkomdag (halve dag) op woensdag 19 april 2023. De vorming gaat door in de lokalen van de AP Hogeschool te Antwerpen. Binnenkort kan men zich inschrijven via de website van vzw SuperNils. Dankzij de sponsoring van Janssen Farmaceutica en onze eigen inbreng, kunnen we de opleiding, inclusief materialen, terugkomdag, catering en drank aanbieden voor slechts 25 euro per deelnemer. Per vormingsdag kunnen we 15 personen ontvangen, met een maximum van 2 mensen per school. Op die manier willen we een zo groot mogelijke verspreiding van de vorming over gans Vlaanderen realiseren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° Onze podcast is even op vakantie. Geen nieuwe afleveringen dus, wel veel nadenken over nieuwe items en afspraken maken voor toekomstige interviews. Tijdens de zomermaanden zullen ook al een aantal nieuwe afleveringen worden opgenomen, zodat we in september meteen kunnen her-opstarten.

2° Uiteraard kunnen de afleveringen van seizoen 1 nog altijd beluisterd worden. Ga naar Apple Podcast of Spotify en zoek naar de “Leukemie, SuperNils Boostfactory-podcast”. Het kan ook gewoon via onze website.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

1° Zondag 26 juni 2022 zijn we met onze stand terug te vinden op de jaar-receptie van de Belgian Mustang and Cougar Club in Niel. Tussen prachtige bolides stellen we onze organisatie voor aan de leden van de club. Waarom daar, zal je vragen? Wel, de Mustang and Cougar Club heeft vzw SuperNils gekozen als organisatie aan wie ze hun kapitaal schenken, mocht er ooit iets met de club gebeuren. Elke vzw moet dat opnemen in zijn statuten. Voor ons is dat Stichting Me To You.

Bovendien zullen de leden van de club optreden als vrijwilliger voor onze organisatie bij evenementen die wij in de toekomst organiseren. Een mooie samenwerking dus.

2° In september (derde zondag) staan we met een leuke stand op de braderij van Kalmthout-Heide. Daar kan iedereen ons komen bezoeken. Hopelijk is de zon van de partij!

Visits: 78