20220516-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg

1° Nieuwe partner voor vzw SuperNils! Woensdag ll. was er een meeting met de voorzitter, penningmeester en secretaris van de “Belgian Mustang & Cougar-Club / BMCC”. Zij nemen vzw SuperNils op in hun statuten als begunstigde vzw, als de BMCC zou ophouden met bestaan. Dat betekent dat de financiële middelen van de organisatie dan overgaan naar vzw SuperNils. Uiteraard zijn wij hiermee heel blij! (TER INFO: vzw SuperNils heeft Stichting Me to You als begunstigde vzw opgenomen in haar statuten).

Verder kan de BMCC nog heel veel betekenen voor vzw SuperNils. De club kan vrijwilligers aanleveren, die ons bijstaan bij evenementen. De club kan mee zorgen voor de verkoop bij een bepaalde actie (bloemen, taarten, koekjes, …). Zo vergroot ons bereik enorm en kunnen we meer middelen binnen halen. Verder wil de BMCC onze gadgets (zie online webshop) te koop aanbieden tijdens hun jaarlijkse evenementen. Op deze manier blazen we die verkoop zeker terug wat leven in. En uiteraard zal vzw SuperNils ook zelf zichtbaar aanwezig zijn tijdens de evenementen van de BMCC. Zo leren nog meer mensen ons kennen, wat alleen maar positief is.

De BMCC werkt ook samen met “Make a wish”, om de wens van een patiënt vorm te geven. Zo kunnen ze een rondrit aanbieden met een prachtige Mustang. Ook een mogelijkheid voor één van onze patiënten uiteraard!

Grote dank aan de mensen van de Belgian Mustang & Cougar Club”!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg

1° Vorige week ontvingen we weer een mooie sponsoring van 2000 euro, van farmabedrijf Janssen Farmaceutica. Voor de uitwerking van onze vorming rond “verlieskunde”, waarvoor we samenwerken met Lost & Co, kregen we een kleine 1000 euro. De rest van het geld gaat naar onze jaarlijkse onkosten, zoals webhosting, podcast-hosting, licentiekosten, enz.

Heel erg bedankt Janssen Farmaceutica !!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° Vorige week woensdag een mooie opname gemaakt in het KLINA-ziekenhuis te Brasschaat. We legden Luc L. enkele moeilijke vragen voor over zijn ziekte, “acute myeloïde leukemie (AML)”. We leerden een moedige, open en eerlijke man kennen. Zijn verhaal kunnen jullie beluisteren op woensdag 25 mei 2022, via Apple Podcast en Spotify, maar uiteraard ook via onze website www.supernils.be. Zeker de moeite waard!

Dit is dan meteen ook de laatste aflevering van seizoen 1 van de “leukemie, SuperNils boostfactory-podcast”. We gaan dan even herbronnen, om er vanaf september opnieuw te staan met verschillende boeiende afleveringen.

2° Aflevering van vorige week woensdag ging over het “SuperNils, schetsatelier“. We gaven er een korte introductie van het project, waarover je veel meer informatie en de nodige links kan terugvinden op de blog-pagina en uiteraard onze website (Kunstproject: SuperNils, LuKiArt, Pfizer). Het project is nu officieel opgestart. Pakketjes kunnen besteld worden. Via de QR-code die in het pakket met materiaal zit, kan je de ondersteunende filmpjes bekijken van onze huiskunstenaar Nils Missorten. Hij helpt je om zelf een kunstwerk te creëren. Zeker doen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

5 juni 2022 nadert met rasse schreden. Dan zijn we met onze vzw terug te vinden op de Pinkstermarkt van de Straatfeesten van Kalmthout. Kom zeker eens langs! Leuke prijsjes voor de kinderen met de grabbelton, maar hoogstwaarschijnlijk ook een spel voor de iets ouderen onder ons. En uiteraard alle informatie over onze organisatie en de kans om onze werking te steunen! Tot dan!

2° Op 26 juni 2022 is vzw SuperNils te gast op de jaarlijkse receptie van de “Belgian Mustang & Cougar Club” in Niel. Hun leden kunnen ons dan beter leren kennen (en wij hen :)) en onze werking uiteraard ook ondersteunen.

3° SuperNils is bezig met het uitschrijven van een Social Grants-project van de Stichting tegen Kanker. Tegen 30 juni moet alles ingediend zijn en worden we hopelijk gekozen als één van de projecten die financiële steun kunnen ontvangen van de Stichting. Zo zouden we een mooi VR (virtual reality)-project kunnen uitrollen voor de patiënten van de afdeling hematologie van de 6 ziekenhuizen waarmee we samenwerken. Duimen maar!

Visits: 94