20220502-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg
1° Gisteren, zondag 1 mei, was SuperNils terug te vinden op de Dorpsdag van de eigen woonplaats Kalmthout-Nieuwmoer. Het was de eerste keer dat dit evenement in ons mooie dorp werd georganiseerd. En wat waren we blij dat we mee mochten doen! De dorpsdag werd een groot succes! Veel mensen die kwamen rondkuieren, een pintje kwamen drinken en gezellig wat kwamen bij praten. Ook aan ons kraampje was het druk! Veel mensen die ons kwamen steunen en wat meer wilden weten over de organisatie. Een top-dag dus! Bedankt aan de Middenstand van Nieuwmoer om ons mee op te nemen in hun midden. Bedankt aan de warme mensen van Nieuwmoer die ons steunden. Bedankt bedankt bedankt!!

2° Tijdens de dorpsdag kwam een lieve dame uit Nieuwmoer naar onze stand, gewoon om een krantenartikel te tonen over SuperNils en de samenwerking met Klina. Ze vertelde ons dat ze ouderdoms-leukemie heeft en behandeld wordt in Klina Brasschaat, door Dr. Meers. Daar had ze ook onze goodiebag ontvangen, vol leuke gadgets en geschenken. Ze was er zeer blij mee. Mooi toch, dat we deze reactie mochten ontvangen. Bewijs dat we goed werk leveren.

3° Nog iemand anders zei tijdens deze Dorpsdag dat ze ons kende van Facebook. Weeral bewijs dat de regelmatige posts gelezen worden en binnen komen. We gaan hier dus zeker mee door!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg

1° Weeral een mooie sponsoring ontvangen, nu van farmabedrijf BMS (Bristol Myers Squibb – Amerikaans bedrijf). Ze stortten liefst 1500 euro op onze rekening, ter ondersteuning van onze werking en goodiebags. Heel erg bedankt!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° De podcast-aflevering over “seksualiteit en intimiteit bij kankerpatiënten” werd vorige woensdag gelanceerd en kreeg al veel positieve reacties vanuit de professionele wereld. Voor wie het nog niet heeft gedaan … ga zeker luisteren via onze website, Spotify of Apple Podcast.

2° Dit seizoen komen er nog twee afleveringen aan: één over ons Kunstproject, dat wordt gesponsord door Pfizer en één over een gesprek met een patiënt uit het Klina-ziekenhuis. We leggen hem een aantal moeilijke vragen voor. We zijn alvast benieuwd naar zijn antwoorden, maar we hopen alvast dat ze inspirerend mogen zijn voor andere patiënten. Hierna gaan we er even tussenuit voor herbronning. In september zijn we dan terug online!

3° Voor het volgend seizoen gaan we alvast enkele opnames voorbereiden: één met een directeur en leerkracht van een lagere school, die werden geconfronteerd met een ernstig zieke leerling. De andere wordt er waarschijnlijk één met een smaakspecialiste. Wat doe je als je niet meer kan proeven of ruiken, door de zware medicatie? Hoe pak je dat dan best aan? Hoe leer je terug genieten van het leven en het eten? Lijkt ons weer een boeiend onderwerp.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

1° Op 5 juni 2022 is SuperNils terug te vinden op de grote, gezellige markt van de Straatfeesten in Kalmthout. Kom zeker een kijkje nemen en leer ons nog beter kennen.

Visits: 131