20220418-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg

1° SuperNils moet alvast enkele sponsors bedanken voor hun gulle giften, waarmee we de goodiebags voor zowel kinderen (6 ziekenhuizen in augustus-september 2022) als volwassenen (de 3 nieuwe ziekenhuizen in september-november 2022) kunnen vullen!

LEGO leverde deze week een groot pallet vol LEGO-dozen, voor onze SuperNilsdag 2022 in augustus, voor de kinderen. Vleemo heeft toegezegd om weer Cliks-speelgoed te leveren. Standaard Uitgeverij leverde een grote doos vol boekjes voor de kinderen. Uitgeverij Keesing gaat dan weer 200 boekjes voor kinderen en 200 puzzelboeken voor volwassenen opsturen. Pierre-Fabre bevestigde de levering van 300 tasjes vol verzorgingsproducten voor volwassenen. BMS farmabedrijf stort binnenkort 1500 euro op onze rekening, geld waarmee we materialen kunnen aankopen voor onze SuperNilsdagen. Dit betekent ook dat we 4 nieuwe sponsors voor deze activiteit mochten verwelkomen als partner van SuperNils.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg

Janssens Farmaceutica bevestigde de sponsoring van onze jaarlijkse administratieve werking (betaling licenties, e.d.) en een deel van ons vormingsproject voor leerkrachten (dat we samen opzetten met Lost & Co). Binnenkort staat de som van 2000 euro op onze rekening. Weer een nieuwe partner van SuperNils erbij, naast Pfizer die ons kunstproject reeds sponsort (betaling van de materialen-pakketjes die we gratis aanbieden aan de patiënten)!

Dikke dankjewel voor jullie hulp !!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° De opname met de patiënt in het Klina-ziekenhuis kon niet doorgaan vorige week. De opname werd uitgesteld naar 11 mei 2022. Ze zal nog wel te beluisteren zijn in seizoen 1 van onze podcast.

2° De opname met Kristel Mulders van Jessa Ziekenhuis Hasselt gaat door op vrijdag 22 april en komt eveneens nog aan bod in seizoen 1.

3° Er zijn nog 3 afleveringen ingepland in het eerste seizoen (27 april, 11 mei en 25 mei). Daarna gaan we in zomerreces tot september 2022, om te herbronnen en nieuwe afleveringen op te nemen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

1° Zaterdag 23 april: ONCOlloquium van de Stichting tegen Kanker in Leuven (Provinciehuis). Dit evenement wordt specifiek georganiseerd voor dokters en professionele zorgverleners. Ze krijgen diverse lezingen aangeboden en kunnen verder kennismaken met ondersteunende organisaties (zoals SuperNils !) en de patiëntenorganisaties (zoals LVV). Wij zijn er zeker bij!

2° Zondag 1 mei: Dorpsdag met rommelmarkt in Nieuwmoer-Kalmthout. Ook vzw SuperNils is aanwezig, om de organisatie en haar projecten nog breder bekend te maken.

3° We schrijven momenteel een project uit, dat we willen indienen bij de Stichting tegen Kanker, in functie van de Social Grants. Bedoeling is de patiënten een hart onder de riem te steken en hen uit hun isolement te halen. Hoe we dat gaan doen? Dat blijft nog even een verrassing! Maar het wordt in elk geval TOF!

Visits: 125