20220404-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg

1° De geschenken die we uitdelen op SuperNilsdag worden enorm gewaardeerd door de patiënten. Bewijs daarvan een post op de Messenger van vzw SuperNils, waarin een patiënt onze organisatie bedankt voor de warme steun.

Wat we nu doen voor enkele patiënten willen we in de toekomst uitbreiden naar alle mensen van de afdeling hematologie. Zo zal iedereen in de toekomst een opkikkertje moeten kunnen ontvangen, bij een eerste opname.

Hoe we dit gaan realiseren, wordt nu nog bekeken en uitgedokterd. Vooral het financiële plaatje moet dan bekeken worden. Hierbij zullen we zeker sponsoring nodig hebben. Zie je het zitten om ons hierbij te steunen? Bezorg ons dan een berichtje via info@supernils.be. Waarvoor alvast bedankt!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg
Miguel Van Damme is niet meer … Deze sportieve jonge papa, doorliep eenzelfde traject als onze Nils. We weten dus heel goed wat de familie en in het bijzonder zijn echtgenote en kindje nu doormaken. SuperNils wenst deze mensen en alle vrienden van Miguel dan ook zeer veel sterkte tijdens deze moeilijke periode. Onze oprechte deelneming!

Miguel, rust zacht …

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° We werken nog steeds aan nieuwe afleveringen van onze podcast “Leukemie, SuperNils Boostfactory”. Vandaag, maandag 4 april, maken we een mooie opname met één of meerdere patiënten van het KLINA-ziekenhuis. We leggen de mensen enkele persoonlijke vragen voor, die ze zo goed en zo kwaad mogelijk trachten te beantwoorden. Hopelijk kunnen anderen er inspiratie uithalen voor het eigen te doorlopen traject.

2° Binnenkort trekken we naar Hasselt voor een interview met Kristel Mulders. Zij is Onco-Seksuologe in het Jessa Ziekenhuis en zal ons meer vertellen over seksualiteit en kanker. Wat kan wel, wat mag niet en hoe ga je om met liefde en relaties als je een ernstige ziekte hebt. Een belangrijke podcast voor wie hiermee geconfronteerd wordt.

3° Zeer binnenkort lanceren we een nieuwe podcast-aflevering. We twijfelen nog even over het onderwerp … Wordt het Villa Max, één van onze partners en ondersteunende organisaties OF wordt het een eerste interview met een patiënt … Luisteren op woensdag 13 april 2022 … dan kom je het zeker te weten!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

Het is bijna zover … Op zaterdag 23 april gaat het eerste ONCOlloquium van de Stichting tegen Kanker door in Leuven (Provinciehuis). Dit evenement wordt specifiek georganiseerd voor dokters en professionele zorgverleners. Ze krijgen diverse lezingen aangeboden en kunnen verder kennismaken met ondersteunende organisaties (zoals SuperNils !) en de patiëntenorganisaties (zoals LVV). Wij zijn er zeker bij!

Op zondag 1 mei organiseert de middenstand van Nieuwmoer – Kalmthout een dorpsdag met rommelmarkt. Ook vzw SuperNils is aanwezig, om de organisatie en haar projecten nog breder bekend te maken. We zullen er ook ons SuperNils-bier verkopen en voor de kinderen is er een grabbelton met leuke prijsjes. Hopelijk tot dan!!

Visits: 116