20220307-SuperNils’ breaking news

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown-1-1.jpeg

1° Niet vergeten! Onze algemene ledenvergadering gaat door via Zoom, op dinsdag 15 maart 2022, vanaf 20 uur. De leden ontvangen vandaag nog eens de juiste link naar de vergadering met bijhorende documenten, en de link om je deelname te bevestigen (via Whatsapp-groep). Uiteraard hopen we op een zo groot mogelijke deelname. Jullie inbreng is immers super belangrijk voor onze organisatie en de verdere groei ervan.

Ons businessplan 2022 (conceptnota) staat op de agenda, om uitgebreid besproken te worden. Natuurlijk hopen we op veel reacties en aanvullingen, zodat ons plan nog degelijker kan worden. Mogelijk zullen er ook al nieuwe zaadjes kunnen geplant worden voor de verdere toekomst.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.jpeg
1° Er is niet veel gebeurd de voorbije periode. En dat is zeer bewust gedaan! We moeten immers regelmatig wat rust inbouwen, om de werking goed te laten bezinken en te kunnen nadenken over verbeteringen en vernieuwingen. Alles wat gezegd werd tijdens de vele voorbije meetings moet bekeken worden, er moet worden over nagedacht. En dat proces is nu lopende.

Maar wees gerust! SuperNils blijft NIET stilstaan. Onze werking loopt verder en zal alleen maar beter worden!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Unknown.png

1° Vorige week lanceerden we onze achtste aflevering van de podcast “Leukemie, SuperNils Boostfactory”. Het werd een aflevering rond BEDNET, het programma dat langdurig zieke kinderen de kans geeft om les te blijven volgen. We hadden een fijn gesprek met de bezielster van het programma, Kathy Lindekens. Luisteren? Klik snel hier …

Informatie die belangrijk is voor leerkrachten en directies, maar eveneens voor ouders en opvoeders.

2° Volgende week staat alweer een nieuwe aflevering klaar. Dan lanceren we ons kunstproject “Leukemotions”. We vragen aan patiënten en hun naasten om een woordenwolk in te sturen, met de emoties van de voorbije week/dag. Die woordenwolken zullen dan door echte kunstenaars worden omgezet in een schilderij, tekening, foto, beeldhouwwerk, … Die werken presenteren we vervolgens in een heus SuperNils kunstboek, samen met de emotie-wolken. Zeker luisteren en meedoen op woensdag 16 maart 2022!

3° Ben je zelf een leukemie-patiënt en wil je graag enkele vragen beantwoorden over je ziekte en op die manier je lotgenoten mee ondersteunen en inspireren? Geef je naam en contactgegevens dan snel door via info@supernils.be. We proberen dan zo snel mogelijk een interview voor onze podcast in te plannen. Wees hiervoor niet zenuwachtig! Het gesprek verloopt zeer laagdrempelig en rustig. Je hebt alles ook zelf in de hand. Niets moet, alleen wat jij wil delen komt aan bod.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1061034406-1024x1024-1.jpg

Schetsatelier SuperNils komt eraan, in samenwerking met LuKiArt vzw. Mensen die het willen, kunnen een materialen-pakketje gratis ontvangen (dankzij de sponsoring van Pfizer !). In het pakket zal ook een QR-code terug te vinden zijn. Via deze code word je naar ondersteunende en inspirerende filmpjes geleid. Daar leer je om zelf een mooie schets te maken en vervolgens een eigen kunstcreatie te maken. Een mooie afleiding, een mooie ontspanning, een fijne kans om je verborgen talenten te ontdekken. En weet … kunst werkt helend binnen je genezingsproces ! Grijp deze kans dus met beide handen!

Het aanvraagformulier verschijnt binnenkort op onze website! Blijf dit dus zeker opvolgen!

Visits: 135