20220615 – Vorming verlieskunde

“Als verdriet op bezoek komt” is een vorming voor leerkrachten basisonderwijs, die hen beter leert omgaan met verdriet en verlies. Iedereen word er wel eens mee geconfronteerd, ook in een klasomgeving. Hoe pak je dit dan aan? Hoe kan je er zijn voor de leerling(en), hun ouders en de collega’s? Denk je hierover best vooraf al eens na in de school?

Vzw SuperNils en vzw Lost & Co nemen je mee in een boeiende vorming over dit toch wel belangrijke en soms gevoelige thema. Je zal naar school terugkeren met de nodige handvatten, startschema’s, materialen, … waarmee je dan zelf met de collega’s verder aan de slag kan. Bovendien wordt de vorming gegeven door Kathleen Roskams, een ervaren dame binnen dit thema.

Dankzij een mooie sponsoring van farmabedrijf Janssen Farmaceutica en onze eigen financiële inbreng, kunnen we deze opleiding, met de nodige extra’s en zelfs een terugkomdag, aanbieden voor slechts 25 euro. Niet veel voor wat je allemaal krijgt.

Inschrijven doe je best zo snel mogelijk, gezien de plaatsen beperkt zijn (slechts 15 personen per vormingsdag). Omdat we een zo groot mogelijke spreiding van de boodschap willen realiseren, laten we maximum 2 deelnemers per school toe.

Is je interesse gewekt? Ga dan snel naar onze homepagina en druk op de gele knop! Vanaf dan verloopt alles zeer eenvoudig.

Hopelijk tot snel!

Kathleen en Robert.

Visits: 6384

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 11 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.