20211213-SuperNils’ breaking news

Datum: 13 december 2021

  • 1° Bedankt aan de velen die hun lidmaatschap reeds hernieuwden voor 2022! Dat doet ons groot plezier. Toch zijn er nog leden die dit niet deden. En daarover maken we ons een beetje zorgen. We willen jullie immers niet verliezen, we hebben jullie steun meer dan ooit nodig. Dus als je nog niet betaald hebt voor 2022, ga dan snel naar de home-pagina van de website en druk op de oranje knop. Na een laatste druk op de rode knop is binnen de minuut alles terug geregeld, vlot en veilig. Praat ook over ons met je vrienden en familie en tracht hen te overtuigen om eveneens lid te worden. Zij gaan na de oranje knop en via de blauwe knop naar een formulier waarop ze hun gegevens moeten invullen. Daarna nog even betalen en klaar is kees! De SuperNils-familie is dan aangegroeid en sterker dan daarvoor.

  • 2° SuperNils wacht vol ongeduld op de bekendmaking van de winnaars van het “fonds Schoenen Torfs”. Dat zal gebeuren half december 2021. We zijn in elk geval, dankzij jullie vele stemmen (!!), bij de eerste 15 organisaties geëindigd, met bijna 800 stemmen. Niet slecht hé! We houden jullie verder op de hoogte, in de volgende nieuwsbrief.

  • 1° De website kreeg een volledige en zeer belangrijke upgrade! De informatiepagina (SuperNils informeert) werd aangevuld met diverse brochures over onco-hematologische aandoeningen (o.a. leukemie, Hodgkin) en de behandelingen ervan. Belangrijk voor patiënten en hun familie, maar ook voor leerkrachten die meer willen weten over de ziekte. Ook de onderwijspagina (EDUH-NILS) kreeg een grote aanvulling! Nu vinden leerkrachten daar diverse materialen en lessenreeksen over kanker en de communicatie met kinderen. Alles aangereikt door Kom op tegen Kanker. SuperNils tracht op dit platform (EDUH-NILS) alle bestaande materialen bijeen te krijgen, zodat leerkrachten niet te ver moeten zoeken, maar alle materialen op 1 pagina kunnen terugvinden. SuperNils in de rol van centralisator.

  • 2° De Warmste Week is niet goed afgelopen voor vzw SuperNils en LuKiArt vzw. Ons project werd jammer genoeg niet gekozen door de jury, wat maakt dat we de voorziene centen niet hebben binnen gehaald. Dat betekent concreet dat we ons kunstproject wat moeten aanpassen aan de aanwezige financiële middelen. Het project, zoals omschreven in de eerste nieuwsbrief, gaat wel door. Wij laten onze patiënten niet in de steek en nemen onze rol van “emotionele zorgverlener” strikt op.

  • 1° De lancering van de podcast staat vast! Op woensdag 19 januari 2022 is het eindelijk zover. Vanaf 6 uur ’s morgens zijn de trailer en de eerste drie afleveringen te beluisteren via Apple podcast en Spotify. Het belooft de moeite te worden! We bieden volgende afleveringen dan al aan: trailer; kennismakingsaflevering; gesprek met ex-leukemie-patiënt; interview met professor Tessa Kerre (deel 1).
  • 2° Verder zijn er al twee volledige seizoenen ingepland!! Het eerste seizoen loopt van 19 januari 2022 tot eind juni 2022. Dan gaan we even in zomerreces, om vervolgens te herstarten met seizoen 2 in september 2022. Dat loopt dan door tot eind juni 2023. Het aanbod zal zeer divers zijn: interviews, activiteitenaanbod, inspiratie-momenten, informatie over ziekte en behandelingen, lotgenoten aan het woord, onderwijsaanbod, enz. En dan hebben we nog onderwerpen en ideeën over, om het derde seizoen aan te zwengelen. Reden te meer dus om te luisteren naar de “Leukemie … SuperNils Boostfactory” -Podcast. Het kan dus via Apple Podcast en Spotify. Abonneer je op de podcast of volg hem, dat helpt ons om hoger in de rankings te komen. En deel hem zeker met mensen voor wie de info nuttig kan zijn.
  • 1° SuperNils wil een mooie KNUFFEL laten maken van de mascotte. Deze knuffel zal dan deel uitmaken van de goodiebags voor kinderen, maar kan ook te koop worden aangeboden voor ons goede doel. We vroegen reeds een offerte op voor de creatie van 500 exemplaren (goed voor 2 – 3 jaar). Kostprijs ongeveer 4000 euro. Momenteel zijn die centen niet opgenomen in de begroting. We zijn dus op zoek naar mogelijke sponsors. Kennen jullie iemand die hier zijn schouders wil onder zetten? Laat het ons dan snel weten, via info@supernils.be.
Visits: 208