20211221- kaars tegen kanker – solidariteitsactie van Stichting tegen kanker!

Stichting tegen Kanker lanceert een grote solidariteitsactie – “kaarstegenkanker”Dankzij de aankoop van een kaars, kan de koper het vuur van het kankeronderzoek brandend houden. Alle opbrengsten gaan integraal naar het kankeronderzoek.

Doe mee aan onze Kaarsenceremonie vanuit jouw huiskamer!

Op 21 december steken Stichting tegen Kanker en Levensloop honderden kaarsen aan in de strijd tegen kanker. Tijdens deze Kaarsenceremonie steunen we iedereen die momenteel tegen de ziekte vecht,  herdenken we iedereen die overleden is aan de gevolgen van kanker en vieren we iedereen die de ziekte overwonnen heeft. 

Wil jij ook samen met ons je solidariteit betuigen tijdens deze unieke ceremonie? Volg de ceremonie vanuit jouw huiskamer! Ontsteek thuis, samen met vele duizenden anderen jouw kaars. SCHRIJF JE GRATIS IN en samen zorgen we voor een gigantische vlam van hoop!

Beste mevrouw, mijnheer, 

Vanavond, dinsdag 21 december 2021, is het zover: dan herdenken we tijdens de nationale Kaarsenceremonie, met muziek en getuigenissen, iedereen die overleden is aan de gevolgen van kanker, steunen we iedereen die momenteel tegen de ziekte vecht en vieren we iedereen die de ziekte overwonnen heeft.

Hier kan u vanavond om 20u30 de livestream volgen van het evenement.

We wensen u veel kijkplezier en bedankt om samen met ons het vuur brandend te houden voor kankeronderzoek! 
Visits: 1405

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.