20211213-Belangrijke update website

Onze website kreeg een belangrijke update.

De pagina “SuperNils informeert” werd sterk aangevuld met zeer relevante informatie voor patiënten, familieleden en leerkrachten. Je vindt er nu verwijzingen naar brochures die je meer vertellen over de ziekte en de behandelingen, maar ook links naar de websites van diverse lotgenoten-verenigingen en patiënten-organisaties. Informatie die ons werd aangereikt vanuit het BHS-PaC (Belgian Haematological Society, Patiënt Committee), waarvan SuperNils deel uitmaakt.

De onderwijspagina “EDUH-NILS” kreeg ook een volledige upgrade. Leerkrachten kunnen er nu terecht voor allerlei, gebruiksklare en kwaliteitsvolle materialen en lessen rond het thema “kanker”. Ook aan de communicatie met kinderen werd de nodige aandacht besteed. De materialen werden ons aangereikt door leerkrachten en door de gekende organisatie “Kom op Tegen Kanker”. Ze zal regelmatig verder worden aangevuld, zodat leerkrachten de nodige ondersteuning vinden, als ze worden geconfronteerd met een ernstig zieke leerling in de klas.

Visits: 252

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.