20211117-SuperNilsdagen 2021 zijn voorbij

En het was weer mooi! Dankzij enkele grote sponsors (Lego, Vleemo, Brebuild en Klavertje Vier Kalmthout) en uiteraard onze leden, konden we de leukemie-patiëntjes (en andere zwaar zieke kinderen-jongeren) ook dit jaar mooie goodiebags bezorgen. De zakken zaten boordevol, met Lego, Clickx, powerbank, vriendenboekje, stylo, zwemzakje, verzorgingsprodukten, voorleesboek, stripverhaal, … Allemaal aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Iedereen was super tevreden, super blij. Even die miserie vergeten, dat kan deugd doen.

En ook wij waren tevreden. Want onze doelstelling was opnieuw bereikt. Vanaf dit jaar hebben we zelfs een mooie samenwerking met LuKiArt vzw uit Sint-Martens-Latem. Zij zorgden voor een kunstelpakketje, met materialen om een leuke talisman te kunstelen (ja ja, niet knutselen, maar wel echte kunst creëren). Fijne samenwerking, die nog verder zal uitgebouwd worden. Houd onze website zeker in de gaten!

Meer info over de SuperNils-dagen? Zin in enkele leuke foto’s? Klik dan snel op onderstaande knop.

Visits: 490

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

20 − vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.