20211105-Ronde van Essen

Tijdens de laatste week van augustus werd naar jaarlijkse gewoonte de Ronde Van Essen georganiseerd. Een loopwedstrijd voor kinderen (en hun ouders), door de verschillende wijken van Essen. De opbrengst van deze leuke en sportieve activiteit gaat telkens naar een goed doel. Dit jaar was het vzw SuperNils die in de prijzen viel.

Op de eerste dag van de Ronde was SuperNils dan ook aanwezig op het parcours, dit tot groot plezier van de sportieve kinderen. En het lekkere snoepje dat hij uitdeelde zorgde voor nog meer enthousiasme. Op vrijdag 5 november 2021 kreeg de voorzitter van vzw SuperNils, Robert Scheltjens, een check overhandigd vanuit de organisatie. Het mooie bedrag van 500 euro zal ingezet worden voor de aankoop van speelgoed voor de SuperNils-dagen, die ook in deze periode weer doorgaan in het UZ Gent en het UZ Antwerpen.

Een hele dikke dankjewel voor dit mooie bedrag!

Hieronder nog een kleine impressie van de aanwezigheid van SuperNils tijdens de Ronde van Essen!

Visits: 461

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.