20210924-Nieuwe sponsor: Rotary Club Antwerpen – Amerloo

Vzw SuperNils is erg fier en blij om de RC Antwerpen – Amerloo te mogen verwelkomen als nieuwe en belangrijke sponsor.

De leden van de DAG-commissie (DAG = Dienst Aan de Gemeenschap) nodigden Robert Scheltjens als voorzitter van vzw SuperNils uit om te komen praten over ons initiatief. De aanwezigen luisterden aandachtig en waren zichtbaar ontroerd door ons verhaal en de gedrevenheid waarmee we onze doelen trachten te realiseren.

Ze waren dan ook meteen bereid om ons op verschillende manieren te steunen.

  • SuperNils zal kunnen rekenen op een financiële bijdrage, die we kunnen inzetten om onze projecten te realiseren. Zo zullen nu reeds VR-brillen kunnen aangekocht worden voor de ziekenhuizen, ter ondersteuning van het kunstproject dat we momenteel uitrollen, samen met LuKiArt vzw uit Sint-Martens-Latem.
  • De leden van de Rotary Club zijn tevens bereid om hun uitgebreide deskundigheid in te zetten voor SuperNils. Zo werd reeds een afspraak gemaakt met een kunstenaar, die ons willen helpen bij het kunstproject.
  • De leden gaven ook aan dat ze bereid zijn om logistieke steun te bieden, bij bijvoorbeeld het maken van de goodiebags voor onze SuperNilsdagen.
  • En enorm belangrijk … ze willen deze steun niet alleen nu geven, maar ook in de toekomst.

SuperNils kan dan ook alleen maar alle leden van de RC Antwerpen – Amerloo bedanken voor deze prachtige ondersteuning. Ze wordt ten zeerste geapprecieerd!

Visits: 1046

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − 17 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.