20210924-Het SuperNils-bier is geboren! (actie voor leden is afgesloten!)

Maar slechts in zeer beperkte hoeveelheid beschikbaar.

We hebben maar 25 boxen van telkens 6 flesjes, die we te koop aanbieden EXCLUSIEF aan onze EFFECTIEVE LEDEN (betaalden 35 euro lidgeld in 2021).

Voor 25 euro kunnen ze in het bezit komen van zo’n mooie box met 6 heerlijke SuperNils-biertjes, gebrouwen door een kleine lokale, ambachtelijke brouwerij te Kalmthout (de Artisanale Bierfabriek).

Maar dan moeten ze wel SUPERSNEL zijn!

Wie tussen 12 oktober 2021 (10 uur ’s morgens) en 14 oktober 2021 (10 uur ’s morgens) het Google-formulier invult, dat je via deze link (is afgesloten!!!!) kan bereiken, maakt kans op een bier-box. Maar dan moet je wel bij de 25 eerste inschrijvers zijn.

SuperNils kijkt de lijst na op datum en tijdstip van aanmelding, maar ook op het effectieve lidmaatschap (ledenlijst 2021). Op 15 oktober worden de winnaars dan aangeschreven via mail. De anderen krijgen een “pech-berichtje”.

De winnaars moeten dan nog betalen (25 euro) via overschrijving op het rekeningnummer van vzw SuperNils: BE15 0018 5500 1930, met de vermelding van naam en SuperNils-bier. Zodra het geld op de rekening staat, zal de levering starten. Als er alsnog mensen zijn die niet betalen, dan zal telkens de eerstvolgende op de lijst van Google-Forms aangeschreven worden als winnaar.

Veel succes!!

Visits: 2035

2 reacties op 20210924-Het SuperNils-bier is geboren! (actie voor leden is afgesloten!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.