20210518 – Nieuwe sponsor … TVM, verzekeraar voor transport en logistiek !

TVM, UW VERZEKERAAR VOOR TRANSPORT & LOGISTIEK

Vzw SuperNils mocht van TVM een mooi bedrag van meer dan 1000 euro ontvangen!

TVM heeft een plek weten te veroveren op de Belgische markt. Met keihard werken en heel veel drive van alle medewerkers slaagden ze erin een gevestigde waarde te worden. In de laatste vijf jaren groeide het personeelsbestand van 45 naar 70 medewerkers en behoren ze nu tot de top drie transportverzekeraars in België.

In 2021 bestaat TVM in België dertig jaar. Om dat te vieren, bedachten ze een origineel, coronaproof concept dat de thuiswerkende medewerkers evenveel verbond als een klassiek verjaardagsfeest en nog geld opleverde voor het goede doel ook. Het personeel werd uitgedaagd om in een half uur tijd zoveel mogelijk kilometers bijeen te wandelen of te lopen. Het geld dat zij op deze manier inzamelden, zou worden geschonken aan vijf goede doelen die ze zelf hadden aangebracht. Vzw SuperNils was er één van, waarvoor grote dank!

Visits: 444

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.