20210115-Nieuwe samenwerking met vzw SuperNils!

Dankzij onze gulle sponsors, Apotheker Verpraet uit Heide-Kalmthout en DPG Media, konden we 160 pakketten voor onze SuperNilsdag 2.0 voor volwassen patiënten samenstellen. Veel te veel dus voor de twee ziekenhuizen uit ons samenwerkingsverband (UZ Antwerpen en UZ Gent).

SuperNils is dan ook zeer verheugd om een derde hospitaal te kunnen opnemen in het samenwerkingsbestand. Vanaf nu zullen we voor SuperNilsdag 2.0 ook pakketten uitdelen in KLINA Brasschaat, afdeling hematologie-oncologie. Vandaag, vrijdag 15 januari 2021, werd SuperNils alvast ongelooflijk enthousiast onthaald in dit mooie ziekenhuis.

Bovendien zullen we ook bekijken, in overleg met Dr. Stef Meers, hoofdverpleegkundige Hilde Maes en haar team, wat we nog voor elkaar kunnen betekenen, vooral dan in het ondersteunen van het welzijn van de patiënten. Want daar streven we allebei dezelfde doelstellingen na!

Deze samenwerking is enorm belangrijk voor vzw SuperNils. Het bezorgt ons namelijk meer naamsbekendheid in de streek waar we wonen, wat ook van belang is voor onze sponsors.

WELKOM bij SUPERNILS … patiënten, verpleegkundigen en dokters van Klina Brasschaat. Samen zullen we jullie een hart onder de riem blijven steken !!

Visits: 773

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.