20210113_Betaalpagina’s zijn klaar, website bijgewerkt!

De website is momenteel bijgewerkt. We hebben getracht om alles wat meer te bundelen, zodat de site leesbaarder is geworden en het menu om te navigeren een pak kleiner. Hopelijk vinden jullie nu eenvoudiger je weg in de veelheid aan informatie.

De webshop is nog in ontwikkeling. Daarop moeten jullie nog even wachten a.u.b.

Er werd wel al een professioneel betaalsysteem, Mollie, gekoppeld aan de website.

Dankzij Mollie wordt het in de toekomst een pak eenvoudiger voor jullie om lid te worden van vzw SuperNils en voor ons wordt het eenvoudiger om de administratie bij te houden. Een win-win dus.

Er zijn verschillende mogelijkheden om lid te worden van SuperNils. Uiteraard blijven de traditionele lidmaatschappen (steunend (15 euro) en effectief (35 euro)) bestaan, maar ze worden uitgebreid met drie gouden mogelijkheden. Ga je voor 9 karaat goud, dan betaal je 15 euro per jaar, maar je engageert je meteen om dit 3 opeenvolgende jaren te doen. Kies je voor 18 karaat goud, dan betaal je 35 euro per jaar, maar weer gedurende drie opeenvolgende jaren. En de echte fans gaan voor 24 karaat natuurlijk. Dan betaal je 35 euro, maar je doet dit alvast voor 5 opeenvolgende jaren. Dit heeft voordelen voor de leden en voor de organisatie! Jullie moeten er niet meer aan denken om de eerste jaren je lidgeld te betalen (het gebeurt immers automatisch) en SuperNils heeft de zekerheid van inkomsten gedurende enkele jaren.

Als je je keuze hebt gemaakt, klik je op het juiste nummer onderaan de pagina (zie deze link) en word je in drie stappen lid van SuperNils. Eerst zal je doorverwezen worden naar een pagina, waar je persoonlijke informatie moet ingeven voor onze ledenlijsten. Na het indienen, kom je terecht op de betaalpagina waar je weer enkele kleine zaken moet aangeven. Tenslotte kom je op de echte betaallink terecht en kan je het lidgeld naar ons overschrijven via bancontact (app).

We hebben het systeem getest met kleine bedragen en het werkt effectief. Hopelijk maken jullie er ook gebruik van. Alvast bedankt!

Visits: 563

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.