Warmste week – WIJZIGING !

We kregen via mail de vraag, vanuit het kinderziekenhuis Sint Elisabeth UZ Gent, om GEEN kaartjes meer te sturen via onze grote postkaartenactie.

Door Covid-19 is het nu te druk op de afdeling en kunnen de kaarten niet worden opgehangen of verspreid. Ook om veiligheidsredenen kan dit even niet. Men wil immers vermijden dat mensen samen komen aan een wand of sliert met kaarten, om deze te lezen. Zo lopen we immers gevaar om het virus verder te verspreiden en dat willen we natuurlijk niet.

Het adres van het kinderziekenhuis te Gent werd dan ook verwijderd uit de oproep van de Warmste Week. Dit tot onze grote spijt. Zeker omdat er veel mensen positief reageerden op ons initiatief en ook de pers er enthousiast over was.

VZW SUPERNILS wil iedereen die al een kaartje maakte voor de kinderafdeling te Gent zeker bedanken voor de getoonde inzet. We gaan de postkaarten alvast opvragen en dan bekijken we nog wat we er extra mee kunnen doen. Verloren mogen ze zeker niet gaan!

Uiteraard loopt onze actie nog steeds verder voor de drie andere adressen, die nog vermeld staan in de twee oproepen.

Visits: 864

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − dertien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.