Lidmaatschap 2020 !!

Vzw SuperNils mocht enkele nieuwe leden verwelkomen in 2020. Dat is super.

Jammer genoeg hebben we ook enkele leden van 2019 zien verdwijnen. Misschien zijn ze gewoon vergeten om hun lidmaatschap te hernieuwen. Geen probleem, dat kan nu nog altijd. Stort 35 euro (effectief lid) of 15 euro (steunend lid) op rekeningnummer BE15 0018 5500 1930, met vermelding van je naam – hernieuwing lidmaatschap. Je nieuwe digitale lidkaart wordt dan zo snel mogelijk bezorgd via mail.

Nieuwe leden storten eveneens op rekeningnummer BE15 0018 5500 1930 met vermelding van naam – nieuw lidmaatschap. Ze vullen ook het document in dat terug te vinden is op deze website (privacy). De digitale lidkaart wordt bezorgd via mail.

Vzw SuperNils bedankt jullie alvast voor de steun. We hebben jullie nodig!

Visits: 876

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien + negen =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.