14 januari 2020: “Website is bijgewerkt !!”

De website van vzw SuperNils is bijgewerkt. Je kan alle nieuwe informatie terugvinden op de verschillende pagina’s. In dit bericht geven we alvast graag de veranderingen mee.

“Homepagina”: hier plaatsen we een bedanking voor de vele steun die we mochten ontvangen tijdens de Warmste Week van Studio Brussel.

Pagina “Over ons”: hier werd de tekst aangepast aan de nieuwe situatie. We zijn immers aan het samensmelten met vzw Nils for Life en we werken nu ook samen met UZ Antwerpen.

Pagina “lidmaatschap, sponsoring en onderwijsondersteuning”: werd helemaal aangepast.

Pagina “universiteitsfondsen SuperNils”: nieuwe pagina die je leidt naar onze universiteitsfondsen in Antwerpen en Gent. Een storting van 40 euro of meer geeft je recht op een fiscaal attest, dat wordt uitgereikt door de verschillende universiteiten. De gelden worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek naar leukemie en het project Immuno-T van professor Tessa Kerre (één van de topdokters).

Pagina “activiteiten”: helemaal aangevuld met de recente activiteiten van onze organisatie. Je vindt er teksten en foto’s terug. De moeite waard om te bekijken.

Pagina “SuperNils en onderwijs”: teksten werden lichtjes aangepast. Uiteraard werd onze onderwijscoördinator Tess Buelens vermeld.

Pagina “sponsors”: aangevuld met de mensen die ons de laatste maanden enorm hebben ondersteund. Waarvoor grote dank!!

Visits: 678

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.