Nu ook een ambassadrice voor vzw SuperNils

Vzw SuperNils was steeds al op zoek naar een mannelijke en een vrouwelijke ambassadeur. Vrij snel kwamen we in contact met Gunther Levi , die de taak van ambassadeur meteen opnam en tijdens de eerste SuperNilsdag zichzelf liet kennen als een warme, bezorgde en zeer betrokken persoon. Echt de man waarnaar we op zoek waren. We hopen dan ook dat Gunther nog jarenlang met ons wil blijven samenwerken!

Op vrijdag 16 augustus 2019 hebben we ook een schitterende keuze kunnen maken voor een vrouwelijke tegenhanger van Gunther. We kennen haar al van toen ze nog een klein ukje was, we hebben haar zien groeien in de showbizz als zangeres, musicalartieste en actrice en we leerden haar kennen als één van de beste secretaresses die je je als baas kan inbeelden: discreet, behulpzaam, stipt, ordelijk, bekwaam en vooral ook zeer bezorgd. We moesten dan ook niet lang nadenken om Liv Van Aelst te vragen als ambassadrice van onze organisatie. Net zoals Gunther zal zij zich voor de volle 100% inzetten voor onze zieke medemens. Welkom Liv!

Visits: 650

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.