Universiteitsfonds SuperNils_785 is een feit!

Op donderdag 8 augustus 2019 wordt het universiteitsfonds SuperNils_785 officieel gelanceerd, in bijzijn van professor Tessa Kerre, leden van de raad van bestuur van vzw SuperNils – Nils for life, onze ambassadeur Gunther Levi en de decaan van de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen, professor Dr. Piet Hoebeke (topdokter). De ondertekening van de aktes zal gebeuren in de lokalen van het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth (UZ Gent), vanaf 15.30 uur. Pers is uiteraard zeer welkom tijdens dit plechtig moment.

Vanaf heden (11 juli 2019) kan er al wel geld gestort worden op het universiteitsfonds. Dat kan via het rekeningnummer BE26 3900 9658 0329 met de vermelding storting GE_785 SuperNils. Stortingen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Op deze manier helpt u mee aan de realisatie van doelstelling 3 van onze organisatie (kankeronderzoek in het algemeen en leukemie-onderzoek in het bijzonder en de ondersteuning van het project Immuno-T).

Visits: 443

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.